İm Gümrük Müşavirliği

Şirket Hakkında
İbrahim Şahinci tarafından ilk olarak 1993 yılında mersin ilinde iş hayatına giriş yapan firmamız , yaklaşık 2005 den bu yana izmir daha sonra ise İstanbulda faaliyetlerini sürdürmektedir.

Mersinde, Yaklaşık 35 kişilik bir kadro ile, Döneminde Mersinin en büyük gümrükleme firmalarının arasında yer almıştır. 2005 den sonra İzmire kadro kuran firmamız , şu an Alsancek bölgesinde faaliyet sunmaktadır.

İstanbul üzerinde de operasyon yapmakta olan firmamız, Kendi bünyesinde yeminli Müşavir ve yeminli müşavir yardımcıları bulundurmakta, Gümrük hususun da işlem gereği olarak her türlü imza yetkisine sahip olmaktadır.

İm Gümrük Müşavirliği
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İm Gümrük Müşavirliği
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Araba Parçaları
İkincil Sektörü:Ambalaj » Cam Ambalaj
Yetkili Kişi: Mustafa
Adres: Talatpaşa Bulvarı Kurtkaya Apt. No:76 K.7 D.13-14 alsancak / İzmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4637583
Web Sitesi: www.imgumrukleme.info
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İm Gümrük Müşavirliği firma bilgileri. İm Gümrük Müşavirliği adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İm Gümrük Müşavirliği ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İm Gümrük Müşavirliği firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-09-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.