İmar Barışı Türkiye

"İmar Barışı Mimarlık ve Danışmanlık Hizmeti"

Şirket Hakkında
İmar Barışı Mimarlık ve Danışmanlık Ofisi. Kat Mülkiyeti, Kat İrtifakı, Rölöve, Harita, Yapı Kayıt Belgesi Hizmetlerimizden Faydanlanmak İçin Bizi Arayın!

Fabrikalar, İşyerleri, Daireler, Konut Siteleri - Siteler, Organize Sanayi Bölgeleri, Villalar, Dükkanlar ve bir çok farklı yapı sınıflarında İmar Barışı Mimarlık Hizmetlerimizden Faydalanabilirsiniz.
İmar Barışı Türkiye
Ürün-Hizmetleri Hakkında
İmar Barışı, Mimarlık, Danışmanlık, Kat Mülkiyeti, Kat İrtifakı, Rölöve, Yapı Kayıt Belgesi, Harita Çizim.

MİMARİ PROJE YÖNETİMİ, MİMARLIK HİZMETİ , YAPI İNŞAAT TAAHHÜTÜ, YAPI MALZEMELERİ SATIŞI, AR- GE Araştırma ve Geliştirme , tasarım , uygulama üretim konularında sürekli gelişmeyi sağlayarak; BÜTÜNSEL YAPI ÇÖZÜMLERİ
İletişim Bilgileri
Firma: İmar Barışı Türkiye
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat / Emlak Diğer
Yetkili Kişi: Mehmet Şahin Candaş
Adres: Çengelköy Mahallesi Ordu Cad No: 1/b Üsküdar 34680 İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4224402
Web Sitesi: http://www.imarbarisiturkiye.org/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
İmar Barışı Mimarlık Ve Danışmanlık Hizmeti
İmar Barışı, Mimarlık, Danışmanlık, Kat Mülkiyeti, Kat İrtifakı, Rölöve, Yapı Kayıt Belgesi, Harita Çizim. MİMARİ PROJE YÖNETİMİ, ...
İmar Barışı Türkiye firma bilgileri. İmar Barışı Türkiye adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İmar Barışı Türkiye ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İmar Barışı Türkiye firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-09-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.