İnnovatek Teknoloji Ürünleri A.ş.

"Binalarda su sorunlarına çözüm; sıva ve izolasyon uzmanı SoftHARÇ"

Şirket Hakkında
İnnovatek, SoftHARÇ markası ile su yalıtım ve izolasyon ürünleri, sıva ve harç katkıları, tamir ve yapıştırmaharçları, köpük ve foam board yapıştırma harçları için katkılar üretmekte, Tüm Türkiyeye güvenle satmaktadır.
Ayrıca StoneCARE markası ile mermer, traverten, kayrak, andazit vb tüm doğal taşlar ve karolar için koruyucu, görüntüyü güzelleştirici kimyasallar üretip satmaktadır. www.softharc.com online satış mağazamız hizmetinizde...
İnnovatek Teknoloji Ürünleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Her türlü bina için, su ve nem yalıtım ürünleri; Havuzlar, teraslar, bodrumlar, dış cephe veya banyo-sauna farketmez, çözümü SoftHARÇ ürünlerinde.
Kolay kullanım, çok uygun maliyetler, uzun ömür sunan SoftHARÇ ürünleri, sizin mekanınızı da huzurla yaşayacağınız hale getirir.
Tüm Türkiyede her ölçekte binlerce mutlu müşterimiz arasına katılın.
Türkiyenin her yerine bayilikler verilecektir. Malzeme satıcıları, uygulamacılar, hırdavat ve nalbur dükkanları; bize ulaşın, bayimiz olun....
İletişim Bilgileri
Firma: İnnovatek Teknoloji Ürünleri A.ş.
Sektörü: İnşaat / Emlak » İzolasyon / Yalıtım / Çatı
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Yapı Kimyasalları
Yetkili Kişi: Ayhan Telbaş
Adres: 136/2 Sk. No:3 Cumhuriyet Mah. Koyundere-Menemen
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 8462451
Faks: (232) - 8462453
Web Sitesi: http://www.softharc.com
Ürünleri
WRK tamamen şeffaf, derinlemesine nüfuz eden, suya karşı uzun ömürlü koruma sağlayan izolasyon malzemesidir.br Tüm çimento esaslı yüzeylerde (teras...
Her türlü binada, Sıva veya şap harcına ömür boyu su itici özellik kazandıran, uygulama sırasında harca yumuşaklık, hafiflik, yüksek tutunma ve ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İnnovatek Teknoloji Ürünleri firma bilgileri. İnnovatek Teknoloji Ürünleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İnnovatek Teknoloji Ürünleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İnnovatek Teknoloji Ürünleri A.ş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-08-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.