İstanbul Cam-lavabo

Şirket Hakkında
Üstün kalite ve hizmet anlayışı ile müşteri memnuniyeti odaklı çalışmayı prensip edinmiş Dekoset Cam lavabo sektöründe Dünya ve Avrupa standartlarında; çok geniş bir yelpazede cam lavabo üretimine başlamıştır. Firmamız 2005 yılından itibaren yurtiçi ve yurtdışı pazarlarında varlığını sürdürmektedir. Ürünlerimizde hammadde olarak Amerikan ve Belçika menşeli cam, İtalyan ve Alman menşeli boya kullanılmakta olup, üretimde Dünya ve Avrupa standartları uygulanmaktadır. Amerika, Avrupa ve Asya ülkelerine doğrudan ve dolaylı olarak ihracat yapan şirketimiz, artan satış ivmesine paralel olarak kapasitesini ve teknolojisini sürekli güncellemektedir. Yenilikçi yapısı ve üstün hizmet anlayışı ile siz değerli dostlarının daima hizmetinde olacak Dekoset cam lavabo, hassas ve titiz çalışma ile özel tasarımlar ve şık banyolar yaratmaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İstanbul Cam-lavabo
Sektörü: Bahçe ve Ev Ürünleri » Banyo Ürünleri
İkincil Sektörü:Bahçe ve Ev Ürünleri » Banyo Ürünleri
Yetkili Kişi: Ercan Turan
Adres: İkitelli Osb Keresteciler Sanayi Sitesi 15.blok No:8
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4423331
Web Sitesi: https://www.cam-lavabo.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İstanbul Cam-lavabo firma bilgileri. İstanbul Cam-lavabo adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İstanbul Cam-lavabo ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İstanbul Cam-lavabo firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-05-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.