İstanbul Makina

Şirket Hakkında
ISTANBUL MAKINA SANAYI 1969 yılında Istanbul'da kuruldu. Şirketimizin misyonu daimi olarak aradığımız yeni teknolojileri, mermer, karo, taş işleme sektörü makinaları ve sistemlerine uygulamaktır. Şirketimiz Istanbul Makina Sanayi kurulduğu 1969 yılından bu zamana kadar mermer, karo ve beton taş makinaları imalatı alanında faaliyet göstermiştir .
Dinamik ekibimiz ile kalitemizi önemseriz. Her zaman müşterilerimize en iyi çözümleri teklif ediyoruz.
Öncelikli hedefimiz müşterilerimizin memnuniyetidir..
Mermer, karo ve beton taş sektöründe Istanbul Makina Sanayi günümüzde bir referans noktasıdır.
Teknik ekibimiz satış sonrası için ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü yardım, yedek parça, tavsiye ve müşteri ziyareti için detaylı bir eğitime tabi tutulmuşlardır. Her zaman müşterilerimizle direkt olarak konuşmak için müsaitiz.
Satış organizasyonu, şirketimizin sabit bir büyüme hızı ile tüm dünyayı kapsar hale gelmiştir.: Libya, Algeria, Tunisia, Iraq , Bosnia-Herzegovina, Saudi Arabia, Egypt, Jordan, Bulgaria, Palestine, Kazakhstan, Turkmenistan, Macedonia, Romania, Georgia, Serbia, Montenegro, Russia etc..
İstanbul Makina
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İstanbul Makina
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Makineleri
İkincil Sektörü:Makina » Makina Sanayi
Yetkili Kişi: Ömer Mirasyesi
Adres: İmes Sanayi Sitesi A Blok 109 Sk No:3 Esensehir Umraniye
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3642258
Web Sitesi: www.istanbulmakina.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İstanbul Makina firma bilgileri. İstanbul Makina adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İstanbul Makina ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İstanbul Makina firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-09-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.