İstanbul Özel Güvenlik Şirketi

Şirket Hakkında
İstanbul Meba Özel Güvenlik Şirketi, Beylikdüzü, Avcılar, Esenyurt, Hadımköy, Arnavutköy, Büyükçekmece başta olmak üzere, İstanbul Anadolu Yakası ve İstanbul Avrupa Yakasında; Özel Güvenlik Hizmetleri, V.I.P. Koruma Hizmetleri, Güvenlik Danışmanlığı, Güvenlik Sistemleri ve Temizlik Hizmetleri sunmaktadır. Hizmet alanlarımız içerisinde; Alışveriş Merkezleri, Sanayi Tesisleri, Ofis Binaları, Fabrikalar, Eğitim Kurumları, Sağlık Kuruluşları, Oteller, Residence, Siteler ve Perakende sektörü gibi pek çok farklı sektör bulunmaktadır.

İstanbul Meba Özel Güvenlik Şirketi, Beylikdüzü, Avcılar, Esenyurt, Hadımköy, Arnavutköy, Büyükçekmece başta olmak üzere, İstanbul Anadolu Yakası ve İstanbul Avrupa Yakasında; sektörünün tüm gereklerine uygun bir yapılanma gerçekleştirerek performans grafiğini sürekli yükseltmeyi başarmıştır.Sahip olduğu projelere her geçen gün bir yenisini ekleyen İstanbul Meba Özel Güvenlik şirketi personel eğitimlerine önem vererek, koşulsuz müşteri memnuniyetini kendisine hedef kaydetmiştir.


İstanbul Meba Özel Güvenlik Şirketi; işinde uzman, güvenilirliği, dürüstlüğü ve ahlakı en yüce erdemler olarak benimsemiş, uzman yönetici kadrosu ile birlikte kurulduğu günden bu yana başta Beylikdüzü, Avcılar, Esenyurt, Hadımköy, Arnavutköy, Büyükçekmece olmak üzere İstanbul Anadolu Yakası ve İstanbul Avrupa Yakasında özel güvenlik hizmetinde hizmet kalitesini en üst noktaya çıkarmayı hedefleyerek müşteri memnuniyeti odaklı hizmetleriyle sektörde haklı bir güvenilirlik ve saygınlık kazanmıştır.
İstanbul Özel Güvenlik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İstanbul Özel Güvenlik Şirketi
Sektörü: Güvenlik » Güvenlik
İkincil Sektörü:Hizmet » Güvenlik Hizmetleri
Yetkili Kişi: Ercan Altıparmak
Adres: Cumhuriyet Mahallesi 1988 Sokak No:4 Papatya1 Residence Kat:3 Daire:35 Beylikdüzü / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 8526322
Web Sitesi: http://www.mebaguvenlik.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İstanbul Özel Güvenlik firma bilgileri. İstanbul Özel Güvenlik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İstanbul Özel Güvenlik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İstanbul Özel Güvenlik Şirketi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-06-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.