İzmir Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı

Şirket Hakkında
Kızlık zarı muayenesi için gelen hastalar çok büyük tedirginlikle gelirler. Tam bir ilişki olmasa da hafif kanamanın olması şüphesiyle pek çok genç bayan bekareti ile ilgili kesin emin olmak ister. "Kızlık zarı muayenesi" jinekolojik masada dış dudaklar yavaşca kenarlara itilerek yapılır. Kızlık zarı muayenesi bulguları hastaya rapor şeklinde verilir ve bulgular hastaya aktarılırken doğru aktarılması önemlidir.

Tarif edilirken örneğin saat 7 hizasında bir adet yırtığınız var şeklinde anlatılır. Hiç cinsellik yaşamasa da bazen bisiklet kazası veya başka sporlar sonrası da kızlık zarı yırtık veya zedelenmesi ile hastalar başvurabiliyor. Kızlık zarı dikimi İzmir de yapılabilen ve sonraki ilk ilişki de kanama olup olmayacağından tam emin olabilmektedir. Kızlık Zarı Dikimi için geçici ve kalıcı 2 yöntem bulunmaktadır.
Geçici yöntemle kızlık zarı dikimi, 3-7 gün içinde ilişki planlandığın da uygulanır. İşlem şekline ve dikiş materyaline göre bu süre 1-10 güne ayarlanabilir. Genellikle lokal anestezi ile, kızlık zarı kalıntılarının gerisin de dairesel şekil de dikim işlemi yapılır. 15-20 dakika sürer. Dikiş materyali ince, yumuşak ve kendiliğinden erime özelliği gösterir bu yüzden alınmasına gerek yoktur.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İzmir Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Klinikler
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Sağlık Ürünleri / Hastane Diğer
Yetkili Kişi: Op. Dr. Nurettin Ersöz İnce
Adres: Dr. Mustafa Enver Bey Caddesi No:5 Onur Apartmanı Daire:7 (alsancak Starbucks Üstü) Alsancak / İzmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4219050
Web Sitesi: http://www.drersozince.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İzmir Kadın Hastalıkları firma bilgileri. İzmir Kadın Hastalıkları adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İzmir Kadın Hastalıkları ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İzmir Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-05-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.