İzobedel Yalıtım Uzmanı

Şirket Hakkında
is hayatına inşaat-proje ve taahüt firması olarak başlayan firmamız , gerçekleştirdiği yapı projelerinde kullandığı klasik yalıtım uygulamalrının eksikliklerini tespit etmiş , bu doğrultuda daha hızlı, etkin ve tasarruflu yalıtım malzemeleri arayışına girmiştir.Uygulama kalitesinin kullanılan malzemenin kalitesi kadar önemli olduğu gerçeği ve firmamızın kaliteden taviz vermemek prensibini ürün ve uygulama kalitesinin garantisini oluşturur.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İzobedel Yalıtım Uzmanı
Sektörü: İnşaat / Emlak » İzolasyon / Yalıtım / Çatı
Yetkili Kişi: Basri Ayözlek
Adres: Sütlüce Mah. Karaağaç Cad. Altınboynuz Plaza No:116 K:2/5 Beyoğlu / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2557407
Web Sitesi: www.izobedel.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İzobedel Yalıtım Uzmanı firma bilgileri. İzobedel Yalıtım Uzmanı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İzobedel Yalıtım Uzmanı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İzobedel Yalıtım Uzmanı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-03-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.