Kaner Tekstil San. Dış.tic.a.ş.

Şirket Hakkında
Örme üretimi yapan ihracat firmasıyız.Dikim+ütü paket üzerine bize bağlı olarak İstanbul da çalışan bağlı olduğumuz atölyelerimiz var. Ayrıca Anadolu da ( Tokat ta) dikim+ütü paket olarak çalışan imalathanemiz var. İstanbul ofizimizde modelhane+ kesim +ütü paket +kalite kontrol+ tasarım ekibimizle müşterilerimize hizmet veriyoruz.Ayrıca iplik satışı yapan firmamız da bulunmaktadır.
Müşterilerimizin kendi koleksiyonlarını ya da numunelerini hazırlayarak ve ya kendi koleksiyonlarımızı sürekli olarak sunum yaparak çalışıyoruz.Koleksiyonlarımızın tamamı kendi dizaynlarımızdır.Model, baskı yada desen tasarımlarımız kendimize aittir...
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kaner Tekstil San. Dış.tic.a.ş.
Sektörü: Tekstil / Giyim » Bayan Dış Giyim
Yetkili Kişi: GAMZE BAŞARAN
Adres: bağlariçi cad.firuzköy yolu no.105
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4283355
Faks: (212) - 4282625
Web Sitesi: http://
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kaner Tekstil San. firma bilgileri. Kaner Tekstil San. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kaner Tekstil San. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kaner Tekstil San. Dış.tic.a.ş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-11-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.