Karaman Turizm Seyahat

Şirket Hakkında
Firma kurucumuz sayın Özcan KARAMAN ın yılların tecrübe ve deneyimi ile, yola çıkarak uzman personel, kadro ve kaliteli araç filosu ile, 2003 yılında İzmir Gaziemir’de kurulmasına vesile olduğu, KARAMAN Tur. Taş.. Tic. Ltd. Şti. kısa sürede hedefine ulaşmış,

Sektöründeki liderler arasında yerini almıştır., Kalite, güven, rekabet ve fiyat standartlarının sürekliliği ve koşulsuz müşteri memnuniyetini kendisine ilke edinen firmamız, sizlere en uygun hesaplı ve ekonomik çözümler üretmek , kaliteli hizmet vermek, müşterilerinin ulaşım hizmetini zamanında, rahat ve güvenli bir şekilde, yapmasını sağlamak , KARAMAN Tur. Taşı. Tic. Ltd. Şti. tarafından, teminat altına alınmıştır.
Karaman Turizm Seyahat
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Karaman Turizm Seyahat
Sektörü: Turizm / Otel » Turizm Seyahat Acentaları
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Turizm Seyahat Acentaları
Yetkili Kişi: Umut Karaman
Adres: 575 Sk. No:20 Beyazevler / Gaziemir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 2822534
Web Sitesi: www.karamantur.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Karaman Turizm Seyahat firma bilgileri. Karaman Turizm Seyahat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Karaman Turizm Seyahat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Karaman Turizm Seyahat firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-06-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.