Kariyer Vinç Kiralama Şirketi

Şirket Hakkında
Kariyer vinç, sektöründe müşteri memnuniyeti kategorisinde üst sıralarda yer almaktadır. Bu sektörde gerçekleşen yenilikleri adım adım takip eden firmamız, yeni araç ve etkili çalışma sistemleri kategorisindeki bütün yeniliklere açıktır. 7/24 hizmet parolası ile yola çıkan kariyer vinç, teknik özellikleriyle ve etkili çözüm yöntemleriyle ciddi bir fark meydana getirmiştir. Fabrika ve sanayi dünyasında garantili vinç hizmetleriyle tanınan kuruluşumuz, ekonomi dünyasının en önemli unsuru olan vinç hizmetini güncel çözümlerle sunmaktadır.
Kariyer Vinç Kiralama
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kariyer Vinç Kiralama Şirketi
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Nakliye
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat İş Makineleri
Yetkili Kişi: Metin Can
Adres: Mahmutbey Mah. Hacıbostan Cad. 3
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 6716186
Web Sitesi: http://vinckiralaistanbul.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kariyer Vinç Kiralama firma bilgileri. Kariyer Vinç Kiralama adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kariyer Vinç Kiralama ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kariyer Vinç Kiralama Şirketi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-04-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.