Katsan

Şirket Hakkında
Katsan Katgüt San. ve Tic. A.Ş. 1976 yılında İzmirde katgüt imalatı ile başladığımız imalat hayatımıza bugün sentetik cerrahi iplik imalatı ile devam etmekteyiz. Katsan 30 yılı aşkın deneyim ile Türkiyenin neredeyse tüm hastahanelerinde kullanılan ve tercih edilen bir cerrahi iplik üreticisi konumuna ulaşmıştır. Tamamı yerli sermaye ile imalat yapan Katsanda,   90a yakın distribitörü ile Türkiyenin her yerinde gerek devlet gerekse özel hastanelere cerrahi sütür konusunda çözüm ortaklığı sunmaktayız. Kendi imalatımızı yapmanın getirdiği esneklik ve tecrübe ile geniş ürün yelpazemizi tüm cerrah ve hemşirelerimizin taleplerine en kısa sürede cevap verecek şekilde sunmaktayız.

T.C. Sağlık Bakanlığı onaylı tesislerimizde, dünya standartlarında steril koşullar oluşturularak imal ettiğimiz cerrahi  ipliklerimiz farklı cerrahi operasyonlara hitap edebilecek çeşitlilik içermektedir. Veterinerlerimize yönelik ürünlerimiz veteriner cerrahlarımızın operasyonlarda tercih ettikleri birer marka haline gelmiştir. Amacımız Türkiyenin sağlık sektöründe dışa bağımlılığını azaltacak şekilde cerrahi sütür imalatının her aşamasını kendi tesislerimizde yapmaktır. Tamamı CE markalı cerrahi ipliklerimiz, ISO 13485 kalite belgemiz ve ürettiğimiz ürünün insan hayatına kattığı değerin farkında çalışmalarını yürüten çalışanlarımız ile Türkiyenin cerrahi iplikte önemli bir markası ve değeri olarak çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

Katsan A.Ş.
Katsan
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Katsan
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Tıbbi Cihaz ve Malzemeler
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Medikal Ürünler
Yetkili Kişi: Cagdas Oncu Karakoc
Adres: 1571 Sokak No:22 Çınarlı - İzmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4860910
Web Sitesi: www.katsanas.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Katsan firma bilgileri. Katsan adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Katsan ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Katsan firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-02-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.