Keteks Döşemelik Kumaş Ve Deri

Şirket Hakkında
Keteks Döşemelik Kumaş, İstanbul ili Yeni doğan mah. ersan sk. no:4/B Bayrampaşa istanbul/TÜRKİYE adresinde bulunmaktadır. Firma Tekstil / Giyim » Ev Tekstili sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi KETEKS dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Keteks Döşemelik Kumaş Ve Deri
Sektörü: Tekstil / Giyim » Ev Tekstili
Yetkili Kişi: KETEKS
Adres: Yeni doğan mah. ersan sk. no:4/B Bayrampaşa istanbul/TÜRKİYE
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5655598
Web Sitesi: www.keteks.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Ev Tekstil Döşemelik Kumaş
Ev tekstil sektöründe döşemelik kumaş çeşitleri ile hizmet vermekteyiz. Geniş seçeneklerle hizmet vermekteyiz ürünleri yerinde görmeniz veya web sitem...
Keteks Döşemelik Kumaş Ve Deri firması TBC ziyaretçilerinin toplam 2 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 4.5 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Keteks Döşemelik Kumaş firma bilgileri. Keteks Döşemelik Kumaş adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Keteks Döşemelik Kumaş ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Keteks Döşemelik Kumaş Ve Deri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-10-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.