Konya Sıhhı Tesisat

Şirket Hakkında
Vera Tesisat 15 yılı aşan hizmeti boyunca sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşterileri ile paylaşmanın heyecanını duyar....
Kurulduğu günden itibaren Sıhhı Tesiat konusunda hizmet veren uzman kadroya sahip olan şirketimiz;
Sıhhı Tesisat ve Malzemeleri, Su Kaçağı Bulma, Su Kaçağı Tespiti, Su Kaçağı Tamiri, Lavabo Tıkanıklığı Açma, Tuvalet Tıkanıklığı Açma, Boru Tıkanıklığı Açma, Logar Tıkanıklığı Açma, Kanal Tıkanıklığı Açma, Pimaş Tıkanıklığı Açma, Kanalizasyon Tıkanıklığı Açma…vb kapsamaktadır.

Firmanın değişmez prensipleri daima kalite, hizmet, Zamanında Teslim ve uygun fiyat olmuştur.
Vera Tesiat olarak teknolojiyi yakından takip ediyor ve makine parkurumuzda en iyilerle en yüksek kalitede hizmet vermeyi ilke edinmiştir.
Başta Konya Olmak üzere tüm Türkiye genelinde profesyonel olarak sizin hizmetinize sunmaktadır.
Hizmette başarı ve sürekliliğin teminatı dürüstlük ve kalitedir prensibiyle çalışan Vera Tesisat, gösterdiğiniz yakın ilgi ve desteğinizden ötürü teşekkür ederek sizlere bugün ve gelecekte hizmet vermeye devam edecektir.
Konya Sıhhı Tesisat
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Konya Sıhhı Tesisat
Sektörü: İnşaat / Emlak » Tesisat
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat Malzemeleri
Yetkili Kişi: Zekerya Berra
Adres: Çatalhüyük Mahallesi Kuşkondu Sokak No:9
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (545) - 7199242
Web Sitesi: https://www.veratesisat.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Konya Sıhhı Tesisat firma bilgileri. Konya Sıhhı Tesisat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Konya Sıhhı Tesisat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Konya Sıhhı Tesisat firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-03-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.