Kota Bilgisayar

Şirket Hakkında
Yazılım üretme, yaşama geçirme, eğitim, danışmanlık, bakım ve destek faaliyetlerinde 30 yılı aşkın deneyimi ile fark yaratan KOTA’nın uzmanlığı ERP ve etrafındaki değer katan çözümlere odaklanmıştır.

Her faaliyet alanında konusunda uzmanlaşmış insan kaynakları ile yüksek kalitede müşteri hizmeti ve desteği vererek memnuniyeti en üst düzeyde tutmak yıllardır KOTA'nın amacı olmuştur. Bu yıllar süresince KOTA kendi geliştirdiği uygulamalara ek olarak dünyada konusunda lider yazılım firmalarının ürünlerini Türkiye koşullarına ve gereksinmelerine uyarlayarak yeni çözümlerle hizmet yelpazesini genişletmiştir.
Kota Bilgisayar
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kota Bilgisayar
Sektörü: Bilgisayar » Yazılım
Yetkili Kişi: Nilgün Hanım
Adres: Sultan Selim Mah. Behcet Sk. Bilek İş Merkezi C Blok No:3 Kat:3 4.levent - Kağıthane / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2841255
Web Sitesi: http://www.kota.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kota Bilgisayar firma bilgileri. Kota Bilgisayar adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kota Bilgisayar ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kota Bilgisayar firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-03-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.