Kpm Mühendislik

Şirket Hakkında
Profesyonel ürün ve hizmet için profesyonel ürünler Reaktör kelimesi “ reaksiyon “ kelimesinden gelmektedir. Kimya sektörünün olmazsa olmaz ekipmanıdır. Isıtma, soğutma ve karıştırma işlemlerinin tek tek, ayrı ayrı yada hepsinin birden gerçekleştirilebildiği kaplardır. Dekantörler Kondenserden gelen su - solvent karışımı dekantör de toplanır. Burada solventin yoğunluğu suyunkinden... Kondenserler Ürünün özelliğine uygun olarak yatay veya dikey tip, tek veya çift yönlü akışlı, 1m² den 750m² ye kadar ısı... Dik Kolonlar Reaktör içerisinde yüksek sıcaklıkta gerçekleşen kimyasal reaksiyon sonucu buharlaşan solvent-su karışımının... Disperserler ( Sütunlu Mikserler ) Sütunlu mikser (disperser) kimya sektöründe kullanılmaktadır. Amaç seyyar kazanlar içerisine koyulan çeşitli... Mikserler ( Blenderler ) Uluslararası standartlara uygun tasarım ve imalat.Yüksek kalite ve uzun ömür garantisi... Dissolverler Uluslararası standartlara uygun tasarım ve imalat.Yüksek kalite ve uzun ömür garantisi.AISI 304, 304L, 316, 316L, 316Ti kalite sertifikalı... Hammadde Stok Tankları Uluslararası standartlara uygun tasarım ve imalat.Yüksek kalite ve uzun ömür garantisi.AISI 304, 304L, 316, 316L, 316Ti kalite sertifikalı paslanmaz çelik veya ST 37 kalite sertifikalı çelik malzeme... Karıştırıcı Mamul Tankları Pilot Reaktörler Borulu Eşanjörler Uluslararası standartlara uygun tasarım ve imalat.Yüksek kalite ve uzun ömür garantisi. Borulu tip.AISI 304, 304L, 316, 316L, 316Ti kalite sertifikalı paslanmaz çelik veya ST 37 kalite sertifikalı.. KPM Mühendislik sanayide (deri, kağıt, tekstil, gıda, kimya, boya vs.) yüksek sıcaklığa ihtiyaç duyulan... Torba Filtreler Uluslararası standartlara uygun tasarım ve imalat.Yüksek kalite ve uzun ömür garantisi. 1 mikron – 1250 mikron kapasite... Uluslararası standartlara uygun tasarım ve imalat.Yüksek kalite ve uzun ömür garantisi.St 37 kalite sertifikalı çelik malzeme veya AISI 304 kalite sertifikalı paslanmaz çelik.... Bunkerler Varil Çalkalama Makineleri
Kpm Mühendislik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kpm Mühendislik
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Kimya Sanayi Makineleri
Yetkili Kişi: ozdemir bey
Adres: Evliya Çelebi Mah. İstasyon Cad. Giptaş Sanayi Sitesi D Blok No:6 Tuzla / İSTANBUL / TURKIYE
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3953623
Web Sitesi: http://www.kpmmuhendislik.com.tr/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kpm Mühendislik firma bilgileri. Kpm Mühendislik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kpm Mühendislik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kpm Mühendislik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-01-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.