Kuğu Kimya

Şirket Hakkında
KUĞU KİMYA DAĞITIM PAZARLAMA LTD.ŞTİ.
Firmamız Başaran ajans olarak 24 Yıllık matbaa Reklam ve Yayıncılık sektöründe hizmet vermiştir. Tekstil, Kimya ve bitkisel ürünlerle de 2006 yılında üretim dağıtım ve pazarlama sektöründe 69 ilde bayilik sistemleriyle kendini kanıtlamış bir firmadır.
Kurulduğu günden bu yana kendi ilkelerinden ödün vermeyen sadece kazanmak amaçlı değil kazanırken kazandırmak büyüdükçe büyütmek bir firma bayii ilişmesinden çok büyük bir aile grubu oluşturmaktır.
Yurtiçi ve yurtdışı bayilikleri oluşturulmasını başlattığımız ve her ilde tek bayilik sistemlerinde devamlı yenilenen ürünleriyle sizlere daha iyi bir Türkiye piyasası oluşturarak ürünlerimizi daha kaliteli ve daha ucuza maliyeti hedefliyoruz... saygılarımla....
KUĞU KİMYA
Genel Müdürü
Oğuz İLKBAŞARAN
Kuğu Kimya
Ürün-Hizmetleri Hakkında
ISLAK MENDİL FORMATINDA ÜRETTİĞİMİZ 30 GÜN ETKİLİ LOTUS CAM KORUYUCU VE YAĞMUR KAYDIRICI, BUĞU ÖNLEYİCİ VE TORPİDO KORUYUCU ÜRÜNLERİMİZİN BAYİLİKLERİNİ YAPABİLECEK GİRİŞİMCİ ARKADAŞLARLA ÇALIŞMAK İSTİYORUZ. ÜRÜNLERİMİZİN ETKİLEŞİM VE ÖZELLİKLERİ AYRICA BAYİLİK AVANTAJLARI VE KAZANÇ SİTEMİYLE İLGİLİ GENİŞ BİLGİ BULACAKSINIZ.

BAYİLİK ŞARTLARI EKONOMİK BOYUTU, SATIŞ ŞEKLİ VE FIRSATLARI

ÜRÜNÜMÜZ İLE İLGİLİ HER İLDE SADECE BİR ADET BAYİ BELİRLİYORUZ VE BAYİMİZ O İLİN MERKEZİ DAHİL OLMAK ÜZERE TÜM İLÇELERİNDE SATIŞ HAKKINI ELDE ETMİŞ OLUYOR VE TALİ YANİ ALT BAYİLİKLER VEREBİLİYOR. ALT BAYİLİKLERİ HEM KENDİ OLUŞTURURKEN AYNI ZAMANDA ŞİRKETİMİZİN MERKEZİNE BAYİSİ OLAN İLDEN GELEN TALEPLER OLURSADA O İLİN YETKİLİ SATICISINA YÖNLENDİRİLİYOR.

NERELERDE VE NASIL SATILIR ? ÜRÜNLERİMİZİN SATIŞ ŞEKLİ ÇOK KOLAY SON KULLANICI FİYATIMIZ (5 TL) OLDUĞUNDAN DOLAYI ÜRÜNÜMÜZ PİYASADA KOLAY ALICI BULABİLİYOR . BİR KUTUDA 50 ADET MENDİL BULUNMAKTA VE HER MENDİL 30 GÜN ETKİSİNİ SÜRDÜRMEKTEDİR.ÜRÜNLERİMİZE ÖZEL 50 LİK KUTULAR AYNI ZAMANDA STAND HALİNEDE DÖNÜŞEBİLİYOR.BULUNDUĞUNUZ İLDE PERAKENDE SATIŞLAR YAPABİLİR BENZİN İSTASYONLARINA STANDLAR KURABİLİRSİNİZ.

TOPTAN SATIŞLAR: ÜRÜNLERİMİZİN TOPTAN SATIŞI 200 LÜ KUTU BAZINDA BENZİN İSTASYONLARI OTO AKSESUARCILAR YIKAMACILAR, BİR MİLYONCULAR VE MARKETLERE YAPILMAKTADIR .

PROMOSYON: BENZİN İSTASYONLARI EŞANTİYON BAZINDA MÜŞTERİLERİNE DAĞITMAK AMACIYLA SİZDEN ÖZEL BASKILI ÜRÜNLER İSTEYECEKLER VE BUNLARIDA BERABER YAPABİLECEĞİZ.

ANA BAYİİ NASIL OLUNUR? BAŞLANGIÇ OLARAK 10.000 ADET YANİ 200 KUTULUK ÜRÜNÜ STOĞUNUZA ALIYORSUNUZ. BU STOK ZATEN SİZİN TALEPLERİNİZE CEVAP VEREBİLECEK KAPASİTEDE YETERLİLİK SAĞLIYOR. EXTRADAN SİZDEN İSİM HAKKI ADI ALTINDA HERHANGİ BİR ÖDEME TALEP ETMİYORUZ.BAYİ ÇIKIŞ FİYATIMIZ 1, 50 TL.BİR KUTUDA 100 ADET CAM KORUYUCU VEYA BUĞU ÖNLEYİCİ VEYA TORPİDO KORUYUCU BULUNMAKTA VE BİR KUTU ÜRÜN 75 TL YE GELMEKTEDİR.

UYARI:…
Kuğu kimya ürünlerini sadece istanbul genel merkezinden temin edebilirsiniz.
İletişim Bilgileri
Firma: Kuğu Kimya
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Kimya Sanayi Yan Ürünleri
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Oto Aksesuar
Yetkili Kişi: Oğuz İlkbaşaran
Adres: Mahmutbey Cad.güngören Sk.no:10 şirinevler-bahçelievler/istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 1721109
Web Sitesi: www.kugukimya.com
Ürünleri
Anti-bakteriyel ve Anti-statik özelliği taşıyan İlk ve tek ürün lotus yağmur kaydırıcı tozu ve mikrobu barındırmama özelliğini taşır. NANO-TEKNOLOJ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kuğu Kimya firma bilgileri. Kuğu Kimya adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kuğu Kimya ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kuğu Kimya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-08-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.