Kumbo Kum Boyama

Şirket Hakkında
2002 yılında kurulan firmamız, Türkiye'de "Kum Boyama Kartı" satışına Alışveriş Merkezlerinde standlar kurarak başlamıştır. Başlangıçta ithal edilen "Boyama Kartı" ve "Renkli Kum", bir yıl sonra kendi makine/ekipman parkını kurarak üretimini yapıp, Türkiye'de bir ilke imza atmıştır.Tesislerimizde, Kum Boyama Kartı ve Renkli Kum üretimi yapılmaktadır. Üretimde, yüksek kalite ve EN-71 güvenlik standartları gözetilmektedir. Üretim esnasında kullanılan malzemelerin, hammaddelerin ya da boyaların, insan sağlığını tehdit etmeyecek şekilde, çevreci veya organik olmasına dikkat edilmektedir. Kartların üretiminde, yüksek kalite ve kapasite elde etmek için son teknoloji lazer sistemli makineler kullanılmaktadır. Aylık ortalama 100.000 adet Boyama Kartı ve ortalama 10 ton Renkli Kum üretim kapasitemiz vardır.
Kumbo Kum Boyama
Ürün-Hizmetleri Hakkında
2002 yılında kurulan firmamız, Türkiye'de "Kum Boyama Kartı" satışına Alışveriş Merkezlerinde standlar kurarak başlamıştır. Başlangıçta ithal edilen "Boyama Kartı" ve "Renkli Kum", bir yıl sonra kendi makine/ekipman parkını kurarak üretimini yapıp, Türkiye'de bir ilke imza atmıştır.Tesislerimizde, Kum Boyama Kartı ve Renkli Kum üretimi yapılmaktadır. Üretimde, yüksek kalite ve EN-71 güvenlik standartları gözetilmektedir. Üretim esnasında kullanılan malzemelerin, hammaddelerin ya da boyaların, insan sağlığını tehdit etmeyecek şekilde, çevreci veya organik olmasına dikkat edilmektedir. Kartların üretiminde, yüksek kalite ve kapasite elde etmek için son teknoloji lazer sistemli makineler kullanılmaktadır. Aylık ortalama 100.000 adet Boyama Kartı ve ortalama 100 ton Renkli Kum üretim kapasitemiz vardır.
İletişim Bilgileri
Firma: Kumbo Kum Boyama
Sektörü: Diğer Sektörler » Oyuncak
İkincil Sektörü:Basın / Yayın / Matbaacılık » Baskı Ürün ve Yan Ürünleri
Yetkili Kişi: Salih İlbeyi
Adres: Sahilevleri Mah. Defne Sok. No:8
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (543) - 3969220
Web Sitesi: http://www.kumboyama.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kumbo Kum Boyama firma bilgileri. Kumbo Kum Boyama adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kumbo Kum Boyama ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kumbo Kum Boyama firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-02-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.