Kurye Redline

Şirket Hakkında
Redline Kurye sizlerin de kurye ihtiyaçlarınız için tercihleriniz arasında yerini alarak çıtasını her geçen gün biraz daha yükseltip genişletmektedir. Redline Kurye acil gönderilerinizde sizlerin hizmetlerinde. Birçok gönderi seçeneğini bir arada bulabileceğiniz şirketimizde müşteri memnuniyeti temel amacımızdır. Redline Kurye gönderi kayıtlarınızı titizlikle ele alarak siz değerli müşterilerimize personellerini en hızlı şekilde yönlendirmektedir.

1 - Siz gönderi için bizi seçtiğiniz anda çalışmaya başlıyoruz. Kaydınızı doğru şekilde alıp işin asıl merkezine yani operasyona aktarıyoruz. Durum değerlendirmesi ve raporlama için seyir zamanı boyunca gönderinizi takip ediyoruz.

2 - Doğru koordinasyon merkezi ile programlayıp ilerliyoruz. Muhtemel aksamaları teoride çözüyor ve gönderiyi İstanbul şartlarına göre yönlendiriyoruz. Oluşabilecek işçilik ve zaman kaybını operasyon sırasında mümkün olan en aza indiriyoruz.

3 - Başroldeki oyuncularımız yani saha elemanlarımız la operasyonun teoride çözdüğü İstanbul şartlarına pratik te çözüyor, gönderinin yerine doğru zamanda ve doğru şekilde ulaşması için kurallar çerçevesinde vazifelerini yerine getiriyor.

4 - Telefondaki karşılamadan, teslimattaki form imzalamasına kadar içerde ve dışardaki ekibimiz her koşul ve hava şartında sadece işini yapıyor, her zaman güler yüzle karşılıyor, karşılanıyoruz.
Kurye Redline
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kurye Redline
Sektörü: Bilgisayar » Web
Yetkili Kişi: Semih Gündüz
Adres: Kısıklı Caddesi. No:57 üsküdar / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2206990
Web Sitesi: https://kuryeredline.com/
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kurye Redline firma bilgileri. Kurye Redline adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kurye Redline ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kurye Redline firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-08-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.