Kuvings Katı Meyve Sıkacağı

Şirket Hakkında
HAKKIMIZDA – Kuvings Whole Slow Juicer
Hakkımızda
NUC Electronics Co, sağlıklı ve doğru beslenme konusunda fikirler üretir, bu doğrultuda tüketicilerin beğenisine sunar ve bunu sürekli geliştirir. Mutfak aletleri konusunda uzmanlaşmış KORE’li üretici 1978 yılından bu yana NUC Electronics olarak çeşitli meyve suyu sıkacakları, karıştırıcılar, yoğurt makineleri, tek ve çok fonksiyonlu gıda işlemcileri, gıda kurutucuları (dehidratörler), çorba yapma makinesi, el mikseri ve 20’den fazla “sağlıklı” cihaz geliştirdi.

Şirket, dünya çapında KUVINGS markası ile küçük ev aletlerini pazarlamaktadır. Tüm dünyada mükemmel kalite için NUC ürünleri, yenilikçi tasarım ve kolay kullanım özellikleri nedeni ile tercih ediliyor.
Kuvings 50 ülkede patentli teknolojileri sayesinde kendi sınıfının en iyi ürünlerini üretmek için benzersiz teknolojiler ve yenilikçi tasarımlar kullanır. Birçok ülkede dünyanın en iyisi olarak tercih edilmektedir.
Kore merkezli şirket, hem dünyanın en iyisini üretmek, hem de global pazarda rekabet koşulları çerçevesinde en iyiyi en efektif rakamlarla geniş müşteri kitlelerinin kullanımına sunmayı hedeflemektedir.
Bunun bir göstergesi olarak da Almanya, Amerika, Kanada, Avustralya, Japonya ve Çin ofisleri ile tüm dünyada çok yaygın bir iletişim ağı oluşturmuştur.
Ürünü yakından tanımak için Türkiye dağıtım ofisi olarak satış noktalarımıza bekleriz. Dilerseniz bulunduğunuz site, ofis veya evinizde tanıtım organize etmemiz için de bize ulaşabilirsiniz.
Sağlıklı ve güzel bir yaşam dileriz…
Kuvings Katı Meyve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kuvings Katı Meyve Sıkacağı
Sektörü: Gıda / Tarım » Gıda Makineleri
İkincil Sektörü:Bahçe ve Ev Ürünleri » Mutfak Gereçleri
Yetkili Kişi: Mehmet Orhan
Adres: Burhaniye Mahallesi Beybostanı Caddesi Fanatik Plaza No:43 A Blok D:3 Beylerbeyi, İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4741314
Web Sitesi: https://kuvingsturkiye.com
Ürünleri
Kuvings EVO820GM Premium Whole Slow Juicer 5.Nesil Whole Slow Juicer Model EVO820GM Tip Ev Tipi Renk Gri Sıkım Sistemi Cold Press (S...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kuvings Katı Meyve firma bilgileri. Kuvings Katı Meyve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kuvings Katı Meyve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kuvings Katı Meyve Sıkacağı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-03-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.