Leylifer İç Giyim

Şirket Hakkında
Likralı pamuklu kumaşlardan ürettiğimiz ürünlerimizin satışını Güneşli/ Bağcılardaki adresimizden yapmaktayız. Anlaşma olduğumuz kargolar ile Anadolunun her bölgesine uygun fiyatlı gönderilerimiz olmaktadır. Bilgi ve siparişleriniz için 0212 436 01 43 numaraları telefonumuzu arayınız. (ucuz iç çamaşırı, iç giyim imalat, bayan külot, bikini, string, tanga, baksır, boxer, çıtçıtlı body, badi, gecelik, südyen takım, ihracat fazlası, parti malı, ucuz iç çamaşırı)
Leylifer İç Giyim
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Ucuz iç giyim toptan çamaşır. Güneşli Bağcılarda bulunan firmamız, bayan külot, bayan boxer, çıtçıtlı body, gecelik, pijama takımı, atlet külot takımları gibi ürünlerin imalatını yapmaktadır. Fiyatlar uygun ve kalitelidir. www.leylifer.com.tr 0212 436 01 43 çok ucuz iç giyim toptan çamaşır.
İletişim Bilgileri
Firma: Leylifer İç Giyim
Sektörü: Tekstil / Giyim » İç Giyim
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Tekstil / Giyim Diğer
Yetkili Kişi: Muhammed Bağcı
Adres: Hürriyet Mh. Menderes Cd. Mevlana Sk. No:8-a Güneşli/ Bağcılar/ İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4360143
Web Sitesi:
Ürünleri
Ucuz iç giyim toptan çamaşır. Güneşli Bağcılarda bulunan firmamız, bayan külot, bayan boxer, çıtçıtlı body, gecelik, pijama takımı, atlet külot ...
İlan Talep ve Teklifleri
Çok Ucuz İç Giyim, Çamaşır
Likralı pamuklu kumaşlardan ürettiğimiz ürünlerimizin satışını Güneşli/ Bağcılardaki adresimizden yapmaktayız. Anlaşma olduğumuz kargolar ile Anad...
Leylifer İç Giyim firma bilgileri. Leylifer İç Giyim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Leylifer İç Giyim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Leylifer İç Giyim firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-11-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.