Liftli Arac Kiralamalari

Şirket Hakkında
​LİFTLİ KAMYONLA TAŞIDIKLARIMIZ:
Paletli Yükleriniz, Cihazlarınız, ATM Bankamatik, Çelik Para Kasaları, Güç Kaynakları UPS, Tekstil Makineleri, Hastane Malzemeleri, Ses Işık Sahne Sistemleri, Catering Hizmetleri, Dekor & Stand Taşımacılığı,   Piyano Taşımacılığı, Fuar Taşıma, Ofis ve Büro Taşımacılığı, Tıbbi Cihaz Taşıma.

Liftli Kamyon ve Liftli Kamyonet’le Taşıma Şeklimiz:

Liftli Kamyon ve Liftli Kamyonet’lerimizle ilk başta Paletli Yükleriniz veya Cihazlarınız Trans palet yardımıyla Liftli Araç’larımıza (Güvenli) bir şekilde getirilir ve Liftli araç’larımızın üzerine Liftli (Asansörlü) bir şekilde araçlarımızın içine alınır ve (Spanzet) Gerdirme kayışlarımızla Yükleriniz veya Cihazlarınız güvenli bir şekilde sabitlenir.​

​Cihazlarınızın veya Yüklerinizin Teslimatı:
Teslim edilecek Paletli Yükleriniz veya Cihazlarınız Liftli Kamyon veya Liftli Kamyonetlerimizden (Asansöre) Trans palet yardımıyla üzerine alınır ve aracımızdan indirilir yerlerine (Güvenle Teslim Edilir).

​Not: Liftli Kamyon ve Liftli Kamyonet’lerimizin Kaldırma Kapasitesi 1500kg ve 2000kg'dır.
Liftli Arac Kiralamalari
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Liftli Arac Kiralamalari
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Taşımacılık / Nakliye Diğer
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Karayolu Taşımacılığı
Yetkili Kişi: ERSİN AYDIN
Adres: Necip Fazıl Mah.Gunay Sokak No:59/A ÜMRANİYE
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3527142
Web Sitesi: www.liftliarackiralamalari.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Liftli Arac Kiralamalari firma bilgileri. Liftli Arac Kiralamalari adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Liftli Arac Kiralamalari ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Liftli Arac Kiralamalari firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-04-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.