Liva Çeyiz

Şirket Hakkında
Ev tekstili sektöründe 30 yıllık deneyim ve birikime sahip kadrosu ile 1992 yılında ÇETİN BARAN önderliğinde kurulan BARANLAR DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ , LİVA HOME COLECTİON markası adı altında sürekli ancak sağlıklı büyümenin, araştırma-geliştirmeye, teknolojiye, insan kalitesine ve hizmet kalitesine yatırım yapmakla mümkün olduğuna inanan bir firmadır. Türkiye den Çin e giden ilk firmalardan biri olup sürekli ve düzenli iş ortakları ile yapmış olduğu AR-GE ler sonucunda Türkiye pazarında ve Çin de büyük ve hak ettiği ilgiyi görmektedir.

Şu anda Türkiye genelinde 650 noktaya ve Rusya başta olmak üzere Yunanistan, Bulgaristan, İran, Suriye, Cezayir pazarlarında da tüketiciye hizmet vermektedir.


Liva Home bünyesinde bulundurduğu genç ve dinamik tasarımcı kadrosuyla kendine özgü koleksiyonlarını müşterilerine sunmaktadır.

Geniş ürün yelpazesiyle ev tekstili sektöründe konumunu sağlamlaştırarak büyümeyi hedefleyen Liva Home , ‘Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti ‘ ilkesini kendi temel değeri olarak görmektedir.

İlkemiz her zaman nesiller boyu kullanabilecek kaliteli çeyiz işi olmuştur, diğer firmalardan en büyük farkımızda budur. Çizgimizi ve ilkelerimizi bozmadan daha nice seneler sizlere daha iyi hizmet sunabilmek tek isteğimiz ve gayemizdir....

Vizyonu, dünyanın her yerinde ürün geliştirip, dünyanın her yerine pazarlayabilen, kazandığını yine üretim hacmini, hizmet kalitesini artırmaya ve insanlara iş gücü yaratmaya harcayan topluma faydalı, müşteri
Liva  Çeyiz
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Liva Çeyiz
Sektörü: Tekstil / Giyim » Ev Tekstili
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat Müteahhit ve Taşeron
Yetkili Kişi: ÇETİN BARAN
Adres: VEYSEL KARANİ MAHALLESİ FEVZİ ÇAKMAK CADDESİ NO : 23 SAMANDIRA / SANCAKTEPE
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4960857
Web Sitesi: www.livaceyiz.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Liva Çeyiz firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 1.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Liva Çeyiz firma bilgileri. Liva Çeyiz adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Liva Çeyiz ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Liva Çeyiz firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-10-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.