Lıvapak Deluxe Packaging

Şirket Hakkında


1995 yılında kurulan firmamız 20 yıla yaklaşık tecrübesi ile 6.500 m2 üzerine kurulu 160 çalışanı olan tesisinde, otomotiv, tekstil, kozmetik, mücevher, ayakkabı, sağlık, otelcilik, teknoloji ürünleri, fuarcılık ve gıda gibi uluslararası ve lokal pazarlara yılda yaklaşık 8 milyon adet Lüks Kağıt Çanta ve Kutu Üretmekte ve ürünlerinin tamamını avrupa pazarındaki dünya devi markalara ve lider Reklam Ajanslarına ihraç etmektedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Lıvapak Deluxe Packaging
Sektörü: Ambalaj » Kağıt Ambalaj
İkincil Sektörü:Ambalaj » Hediye Ambalajlama
Yetkili Kişi: Hüseyin
Adres: Nilüfer Sk. No: 28 Ege Serbest Bölgesi 35410 Gaziemir / İzmir / Türkiye
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 2517279
Web Sitesi: www.livapak.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Lıvapak Deluxe Packaging firma bilgileri. Lıvapak Deluxe Packaging adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Lıvapak Deluxe Packaging ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Lıvapak Deluxe Packaging firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-12-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.