Lpgas Tank Otomotiv Sanayi Ve Ticaret A.ş

Şirket Hakkında
LPGAS A.Ş. Firmamız tecrübeli mühendis ve imalat kadrosu ile dorse, akaryakıt ve LPG stok tankları, LPG tankerleri, semitreyler, ve montaja yardımcı ekipmanların imalatını yapmaktadır.

ISO 9001, OHSAS 18001, ÇEVRE 14001, TSE, CE, EN 3834, TÜV-NORD standartlarındaki sertifikalara sahip firmamız Kocaeli/Çayırova'da 4200m² lik fabrikasında faaliyet göstermektedir.

Yoğun ve özverili çalışmalarımız sonucunda Uluslararası Standartlarda ADR Sertifikalı olarak ürettiğimiz LPG Semitreyler ve diğer ürünlerimiz ile müşteri odaklı çalışmamız ile ihtiyaçları hızlı ve etkin bir şekilde karşılamaktadır
Lpgas Tank Otomotiv
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Lpgas Tank Otomotiv Sanayi Ve Ticaret A.ş
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv / Oto Yan Sanayi Diğer
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv / Oto Yan Sanayi Diğer
Yetkili Kişi: Ersoy Öztürk
Adres: Marmara Geri Dönüşümcüler San.sit.beste Sok.no:12
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (262) - 6580145
Web Sitesi: http://www.lpgastank.com
Ürünleri
Semi Treyler Gövde ve bombe imalinde; EN10160’a göre laminasyon kontrolünden geçmiş EN10204’e göre minimum 3.1. Sertifikalı düzeye sahip; EN10028-...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Lpgas Tank Otomotiv firma bilgileri. Lpgas Tank Otomotiv adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Lpgas Tank Otomotiv ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Lpgas Tank Otomotiv Sanayi Ve Ticaret A.ş firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-02-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.