Luvia Home

Şirket Hakkında
Luvia Home ;
Konözgür markasıyla 90 lı yılların başlarında mobilya imalatı ile hizmete başlamıştır gelişin teknoloji ile online satışa yönelerek www.luviahome.com sitesini kurmuş ve ürünlerini e ticaret yoluyla mşterilerine ulaştırmakdadır. Ahşap Posta Kutusu Ahşap Ecza Dolabı Ahşap Ayakkabılık Metal Posta Kutusu Metal Ecza Dolabı İlan panosu gazetelik Pratik çok amaçlı dolaplar soyunma dolapları işçi ayakkabılıkları çoklu posta kutusu çoklu ayakkabılık apartman posta kutuları tv ünitesi banyo dolapları dekoratif ürünler medikal ürünler alanlarında imalat satış ve tedarik hizmetleri vermektedir.
Luvia Home
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Luvia Home
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Ahşap Ürünler
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Medikal Ürünler
Yetkili Kişi: Hakan Yuce
Adres: Akıncılar Mah. Kızlarkayası Sk. İdekent St. No10/c selçuklu / Konya
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 2497715
Web Sitesi: www.luviahome.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Luvia Home firma bilgileri. Luvia Home adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Luvia Home ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Luvia Home firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-11-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.