Luxist Pırlanta

Şirket Hakkında
Mücevher sektöründe tanınan ve sayılan Güzeliş Ailesinin 3′ üncü kuşak temsilcisi tarafından boutique bir mücevher firması olarak kurulan Luxist®, bu anlamda aileyi temsil eden tek firmadır.

Boutique olmanın getirdiği yükümlülükle müşterilerine her anlamda özel, pırlanta takılar üretmek ve bu ayrıcalığı onlara hissettirmek Luxist için her zaman en önemli ilke olmuştur.

Tasarladığımız takılarda, dünya moda trendlerini takip ettiğimiz gibi yaratıcılığın neticesi olan farklı olma ve öncülük ekseninde hareket etmekteyiz.
Müşterilerimize sunduğumuz pırlanta takıların uzun yıllar boyunca memnuniyet sağlaması ve ihtiyacı gidermek noktasında tercih edilmesi hedeflerimizin başında gelir.

Bu bağlamda sizlerin memnuniyeti ile büyüyeceğimizin bilinci ile sizlerden gelecek tüm fikir, tasarım ve yorumlara açık olduğumuzu belirtmek isteriz.
Koleksiyonlarımızı görmek ve Kapalıçarşı‘nın tarihi dokusuna bir kere daha tanıklık etmek için sizleri mağazamıza bekleriz…
Luxist Pırlanta
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Luxist Pırlanta
Sektörü: Diğer Sektörler » Hediyelik Eşya
Yetkili Kişi: Can Güzeliş
Adres: Kapalıçarşı, Kalpakçılar caddesi, No:211 Beyazıt/Istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5272387
Web Sitesi: www.luxistdiamond.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Luxist Pırlanta firma bilgileri. Luxist Pırlanta adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Luxist Pırlanta ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Luxist Pırlanta firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-12-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.