Maxpel Pellet

Şirket Hakkında
ADIYAMANLAR, 1964 yılından günümüze kadar kerestecilik dalında, ahşap ambalaj paletleri ve ambalaj sandıklarında, kontrplaklı ambalaj malzemeleri üretiminde; Kalite, Teslimat, Fiyat ve Müşteri Memnuniyeti kriterleriyle adını kanıtlayarak yarım asrı aşan süredir müşterilerine hizmet vermenin onurunu yaşamaktadır.

Ambalaj sektöründe hammaddeden mamule, üretimin her aşamasında "ÖNCE KALİTE" anlayışını bünyesine yerleştiren ADIYAMANLAR, , kurulduğu günden günümüze, bulunduğu çevre ve doğaya saygılı yapısını teknoloji ile buluşturarak, 2016 yılı itibariyle ağaç atıklarının geri dönüştürülmesiyle elde edilen %100 doğal biokütle yakıt, odun pelletini MAXPEL markasıyla üretmeye başlamıştır.
.
İmalatta zamanın önemini ön planda tutan ADIYAMANLAR, sevkiyatlarını geniş araç filosu ile 7 gün 24 saat kendi araçları ile yaparak, firmalarına nakliye sıkıntısı yaşatmadan, malı müşterilerinin hizmetine sunmanın gururunu yaşar.

Dünyadaki teknoloji devrimine ve globalleşen ticari yapılara uyum sağlayarak, üretimin zaman ve kalite yönünden önemini ön planda tutan ADIYAMANLAR, yüksek teknoloji ile Türkiye'nin her tarafına 80'ni aşan müşteri portföyü ile İmalat ve Sevkiyat sektörünün bütün dallarına hizmet verirken; malınızın imalinde, depolanmasında ve sevkiyatında en büyük desteğiniz olmaya devam edecektir.

Misyonumuz
Müşterilerimizin gereksinimlerine odaklanarak onlara mükemmel kaliteli ve sürekli geliştirilen ürün ve hizmet sunmak, karlı bir büyüme sağlamak ve pazar payımızı arttırmaktır.
Yüksek seviyede duyarlı bir çevre bilincini devam ettirmek ve çevre koruma kanun ve yönetmeliklerine tam uyum amaçlanmıştır.

Vizyonumuz
Müşterilerimize kalite, maliyet ve teslimat performansları bakımından mükemmel hizmet ve rekabet avantajları sağlayarak,

- Türkiye'nin ve Avrupa’nın önde gelen pellet üreticilerinden biri olmak,
- Diğer firmalara örnek teşkil eden güçlü bir şirket olmak,
- Pellet ve ahşap ürünle
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Maxpel Pellet
Sektörü: Enerji » Alternatif Enerji
Yetkili Kişi: Odun Pelleti
Adres: Rüstem Paşa Mah. İpek Yolu Cad. Adıyaman Sk.
Şehir: Sakarya
Ülke: Türkiye
Telefon: (264) - 5825950
Web Sitesi: www.maxpel.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Maxpel Pellet firma bilgileri. Maxpel Pellet adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Maxpel Pellet ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Maxpel Pellet firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-08-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.