Mays Plastik Ve Ambalaj

Şirket Hakkında
Mays Plastik Ve, İstanbul ili İkitelli O.s.b. Giyim Ve Sanatkarları Sitesi 2. Ada A Blok No: 105/c İkitelli/ İstanbul adresinde bulunmaktadır. Firma Ambalaj » Plastik Ambalaj sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi İskender Rahmi Önenç dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Mays Plastik Ve Ambalaj
Sektörü: Ambalaj » Plastik Ambalaj
İkincil Sektörü:Ambalaj » Hediye Ambalajlama
Yetkili Kişi: İskender Rahmi Önenç
Adres: İkitelli O.s.b. Giyim Ve Sanatkarları Sitesi 2. Ada A Blok No: 105/c İkitelli/ İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (541) - 4341907
Web Sitesi: www.maysplastik.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mays Plastik Ve Ambalaj firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 3.5 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Mays Plastik Ve firma bilgileri. Mays Plastik Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mays Plastik Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mays Plastik Ve Ambalaj firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-03-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.