Mb Makina

"Üretici Firma Konveyör , Sigma Profil ve Havalı Şaft"

Şirket Hakkında
Üretici firma olan MB Makina ; Konveyör, Havalı Şaft ve sigma profil sistemlerinde üretim ve ekipman tedariği sağlamaktadır. Çeşitli ürünlerin taşınmasında çözüm sunan MB, kalite, değer ve hizmet gibi üç önemli anahtara sahiptir.

Ülkemizde önde gelen dev firmaların konveyör tedariğini sağlamış olmamız, sizlere bu konuda sahip olduğumuz tecrübe ve deneyimi, en iyi şekilde yansıtmamıza olanak sağlamaktadır.
Mb Makina
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Üretici firma olan MB Makina konveyör, havalı şaft ve sigma profil sistemlerinde üretim ve ekipman tedariği sağlamaktadır. Çeşitli ürünlerin taşınmasında çözüm sunan MB, kalite, değer ve hizmet gibi üç önemli anahtara sahiptir.

Basit bir konveyör v, e proses gerektiren bir konveyör sistemine kadar her türlü ihtiyacınıza cevap verebilecek bir kapasitemiz bulunmaktadır. Ülkemizde önde gelen dev firmaların konveyör tedariğini sağlamış olmamız, sizlere bu konuda sahip olduğumuz tecrübe ve deneyimi, en iyi şekilde yansıtmamıza olanak sağlamaktadır.
İletişim Bilgileri
Firma: Mb Makina
Sektörü: Makina » Makina Sanayi
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Elektrik Motoru
Yetkili Kişi: Mb Makine
Adres: İosb Sinpaş İş Modern Sanayi Sitesi J Blok No:27 Başakşehir/istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6714091
Web Sitesi: www.mbmakina.com.tr
Ürünleri
Sigma profilde üretici firma olan MB Makina , tüm serilerde sigma profil ve bağlantı elemanlarının üretim ve satışını yapmaktadır.
Havalı şaft sistemlerinde üretici olan MB Makina , yerli üretim yapmaktadır. 2, 5 - 3 - 4 - 5 ve 6 İnç alüminyum havalı mil üretimini ihtiyacınız ol...
Elevatör konveyör sistemlerinde kendi patentli tasarımıyla %100 yerli üretim yapılmaktadır. L ve Z tipi elevatör konveyörler , enjeksiyon konveyörü...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mb Makina firma bilgileri. Mb Makina adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mb Makina ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mb Makina firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-12-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.