Mdk Isı

"kalite uygun fiyat"

Şirket Hakkında
Müşterilerine en iyiyi sunmayı amaçlayarak yola çıkan MDK ISI; endüstriyel mutfak sektöründe önümüzdeki yıllara da aynı hizmet anlayışı ile uzun yıllar hizmet etmeyi amaçlıyor.

MDK ISI her türlü özel ihtiyaca çözüm üretmek amacıyla kişiye ve alana özel endüstriyel mutfak geliştirmektedir. MDK ISI endüstriyel mutfak ürünleri, genel olarak detaylarındaki mükemmel uyumla dikkat çekerken, bireylere özgü kullanım kolaylığı sunmaktadır.

MDK ISI sunduğu mal ve hizmetlerin tamamını kendisi imal eder, teknik kadrosuyla montajını yapar ve satış sonrası verdiği teknik destek ile de müşteri ilişkilerini daima sıcak tutmayı hedefler. İlgilendiğiniz herhangi bir konuyla küçük de olsa bilgi almak için aradığınız taktirde MDK ISI ailesinden tüm sorunlarınızla ilgilenecek ve sizi yönlendirebilecek bir uzmanla görüşebilirsiniz
Mdk Isı
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Mdk Isı
Sektörü: Maden ve Metal » Maden ve Metal Diğer
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Metal İşleme Makineleri
Yetkili Kişi: ali mıdık
Adres: demirciler san kasım paşa sok no 12
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 2350847
Web Sitesi: http://www.mdkisi.com
Ürünleri
YUFKA OCAKLARIMIZ CE BELGELİ OLUP LPG VE DOĞALGAZLA ÇALIŞMAKTADIR, 3YANMA BEKİ, 3 VANADAN AYRI KONTROL EDİLMEKTEDİR BU ŞEKİLDE EŞİT YANMA EŞİT PİŞİRM...
yufka ocaklarımız paslanmaz gövde olup lpg ve doğalgazlıdır, ayaklı ayaksız olarak istenen ölçüde üretilir
tüplü teneke kebap tandırımız paslanmaz sacdan üretilmektedir eviniz balkonunda bahçenizde piknik alanlarında rahatca kullanabilceğiniz bir üründür
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mdk Isı firma bilgileri. Mdk Isı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mdk Isı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mdk Isı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-09-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.