Meckim Kimya Kombi Ve Tesisat Kimyasalları

Şirket Hakkında
Firmamız Kombi petek ve tesisat temizleyici kimyasallar, klima kimyasalları, Kombi petek ve tesisat koruyucu kimyasallar, sarı bakır ve prinç temizleme kimyasalı, Merkezi sistem temizleme ve koruma kimyasalları, chiller bakım kimyasalları, Kireç ve pas eritici kimyasalların üretimini gerçekleştirmektedir.
Meckim Kimya Kombi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Meckim Kimya Kombi Ve Tesisat Kimyasalları
Sektörü: Enerji » Akaryakıt / Doğal Gaz / Kömür
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Su Arıtma Kimyasalları
Yetkili Kişi: Mustafa Ünal
Adres: Merkez Mah.çeşmeli 3.sokak No:21
Şehir: Tekirdağ
Ülke: Türkiye
Telefon: (282) - 2933466
Web Sitesi: www.meckim.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Kombi Petek Ve Tesisat Temizleme Ve Koruma Kimyasalları
Proees Kombi petek ve tesisat temizleme kimyasalları bireysel kombilerde merkezi sistemlerde kaskad ve chiller sistemlerde kireç yosun pas ve tort...
Meckim Kimya Kombi firma bilgileri. Meckim Kimya Kombi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Meckim Kimya Kombi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Meckim Kimya Kombi Ve Tesisat Kimyasalları firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-06-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.