Medikalblok Ltd.şti

Şirket Hakkında
Günümüze kadar Türkiye'nin hatırı sayılır, önde gelen firmalarına, hastane malzemeleri, medikal ürünler, tıbbi cihaz ve sağlık alanında kurumsal ve bireysel çözüm üretmekteyiz.

Medikalblog Store olarak müşterilerimize mağazamızda tıbbi cihaz, ortopedi ürünleri, hasta karyolası, tekerlekli sandalye vb. sergileyerek müşterilerimizin ürünleri yakından görüp incelemesini ve ihtiyaç duydukları ürünlerin satışını yapmaktayız.

Müşterilerimizin istekleri doğrultusunda hastane malzemelerinin imal ettiğimiz veya tedarik edeceğimiz ürünlerin gününde teslimatını sağlar, hastane ve doktorların muayenelerinde başlıca ürünleri muayene masası, paravan vb imal edip teslimatını en kısa sürede gerçekleştiririz.

İş yerleri, okul, gemi, osgb gibi kuruluşların ilk yardım ve revir malzemelerinin tedarikini sağlarız.

Firmamız kuruluşundan itibaren müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaktadır. Bu doğrultuda müşterilerimizin istekleri ve önerileri firma çalışanları için ön plandadır.
Medikalblok Ltd.şti
Ürün-Hizmetleri Hakkında
istanbul anadolu yakasında tıbbi cihaz, medikal ürün, hasta karyolası, masaj masası vb...
ürünleri medikalblog store mağazamızda medicalli markası ile satışını yapmaktayız.
İletişim Bilgileri
Firma: Medikalblok Ltd.şti
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Medikal Ürünler
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Hastane Ekipmanları
Yetkili Kişi: Mehmet Söyler
Adres: Fetih Mah Somuncu Baba Sok No:53 Ataşehir
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4052525
Web Sitesi: www.medicalli.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Medikalblok Ltd.şti firma bilgileri. Medikalblok Ltd.şti adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Medikalblok Ltd.şti ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Medikalblok Ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-01-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.