Mercan Esarp

Şirket Hakkında
Mercan Esarp, İstanbul ili ordu cd. kalaycı şevki sok. no 28-18 beyazıt adresinde bulunmaktadır. Firma Diğer Sektörler » Hediyelik Eşya sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi masum demir dir.
Mercan Esarp
Ürün-Hizmetleri Hakkında
1951 yılında rahmetli babamızla tekstil sektöründe ticarete başladık. 1985 yılında De-Ka tekstil, 1990 yılında da Mercan Tekstil adıyla ticaretimize devam etmekteyiz. Şirketimiz Rus Federasyon ülkeleri, Turki Cumhuriyetleri, Arap Ülkeleri, Afrika ve Avrupa’ ya eşarp, şal, fular ve panço ihracatı yapmaktadır. Ürünlerimizin büyük bir kısmı kendi imalatımızdır. En büyük gururumuz dürüstlük, sonsuz sevgi ve saygıdır
İletişim Bilgileri
Firma: Mercan Esarp
Sektörü: Diğer Sektörler » Hediyelik Eşya
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Bayan Dış Giyim
Yetkili Kişi: masum demir
Adres: ordu cd. kalaycı şevki sok. no 28-18 beyazıt
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5180111
Web Sitesi: www.mercantextil.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
likralı sandy kumaştan dış boneler
İlan Talep ve Teklifleri
Sosyete Dış Bone
değişik renk ve modellerde sosyete bone olarak bilinen dış bonelerin imalatı
Mercan Esarp firma bilgileri. Mercan Esarp adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mercan Esarp ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mercan Esarp firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-04-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.