Meyfilm Film Yapım Ve Reklamcılık Hizmetleri

"Dijital Toplu Taşımacılık"

Şirket Hakkında
meyfilm tanıtım ve reklamcılık sektöründeki bütün hizmetleri kendi yetiştirdiği çalışanları vasıtasıyla sağlayabilmektedir. 2007 yılından beri film sektöründe bulunan meyfilm ekibinin öncelikli amacı estetik değerlere sahip kısa film çekimi, uzun metraj film çekimi, belgesel film çekimi gibi çalışmalar yapmaktır.

meyfilm Kurumsal Tanıtım Filmi, Tanıtım Filmi Çekimi, Tanıtım Videosu Hazırlama gibi çalışmaları titizlikle yapmaktadır. 2015 yılında 100'e yakın tanıtım filmi çekimi yapan meyfilm ekibi bu alanda sektör lideri olmuş durumdadır. Ürün tanıtım filmi ve ürün tanıtım videosu çalışmalarınızda da yanınızdayız.

meyfilm Reklam Filmi Çekimi, Reklam Filmi çalışmaları da yapmaktadır. Her maliyette ünlü oyuncuyu oynatabileceğiniz reklam filmleriniz için meyfilm'i tercih edebilirsiniz.

Profesyonel fotoğraf çekimi ve ürün fotoğraf çekimi çalışmalarınızda da meyfilm'in deneyimli ekibine güvenebilirsiniz.

meyfilm Klip çekimi çalışmaları yapmaktadır. Uygun fiyatlarla bütün müzik sanatçılarının klip çekmelerine yardımcı olabiliyoruz.

meyfilm Tanıtım Videosu Hazırlama hizmeti vermektedir. İsterseniz infografik film, 2D-3D animasyon ya da yaratıcı video sunumlarınız için meyfilm'e güvenebilirsiniz.

meyfilm 2012 yılından beri sinema eğitimi vermektedir. Senaryo kursu, yönetmenlik kursu, yapımcılık kursu gibi eğitimler vasıtasıyla kendi elemanları yetiştirmiş bir kurumdur. Bu öğrenciler günümüzün yönetmenleri, görüntü yönetmenleri ve fotoğrafçıları olmuş durumdadır.

2016 yılının başlarında Tam Hizmet Reklam Ajansı olmak kapsamında büyümüş olan meyfilm son dönemlerde web tasarım, katalog tasarım, sosyal medya yönetimi ve grafik tasarım çalışmaları da yapmaktadır.

http://meyfilm.com adresinden bizi takip edebilirsiniz.
Meyfilm Film Yapım
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Tanıtım Filmi Çekimi, Reklam Filmi Çekimi, Klip Çekimi, Tanıtım Videosu Hazırlama, Web Tasarım
İletişim Bilgileri
Firma: Meyfilm Film Yapım Ve Reklamcılık Hizmetleri
Sektörü: Basın / Yayın / Matbaacılık » Müzik ve Video
İkincil Sektörü:Hizmet » Reklam
Yetkili Kişi: Mehmet Emin Yıldırım
Adres: Küçük Bakkalköy Mh. Dudullu Cd. Brandium Rezidans R1 5/61 ataşehir
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (505) - 8513051
Web Sitesi: http://meyfilm.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Meyfilm Film Yapım firma bilgileri. Meyfilm Film Yapım adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Meyfilm Film Yapım ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Meyfilm Film Yapım Ve Reklamcılık Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-11-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.