Milkay Süt Sağım Makineleri - Aysütmak Tarım Mak.iml.tic.

"Kalite kontrol edilmez, üretilir."

Şirket Hakkında
MİLKAY, Süt Sağma Makineleri ve Sağım Sistemleri alanında uzmanlaşmış ve Türkiyenin önemli ve kaliteli üreticileri arasında yer almıştır. Bursa, Mustafakemalpaşada kurulu üretim birimimizde, süt sağma makineleri, sağım sistemleri, hayvancılığa yönelik diğer alet-ekipmanlar ve yem kırma makineleri üretimi yapılmaktadır. Pazarlama, satış, sistem montaj ve servis hizmetleri Mustafakemalpaşa birimimizde, ithalat ve ihracat faaliyetleri Bursada bulunan merkezimizde organize edilmiş dış ticaret birimimiz tarafından yürütülmektedir. Yurtiçi satış faaliyetlerimiz ülkemizin birçok il ve ilçelerinde bayilerimiz aracılığıyla artarak sürmektedir.
Milkay Süt Sağım
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Milkay Süt Sağma Makineleri ve Sağım Sistemleri alanında uzmanlaşmış ve Türkiye'nin önemli ve kaliteli üreticileri arasında yer almıştır. Bursa, Mustafakemalpaşa'da kurulu üretim birimimizde, süt sağma makineleri, sağım sistemleri, hayvancılığa yönelik diğer alet-ekipmanlar ve yem kırma makineleri üretimi yapılmaktadır. Pazarlama, satış, sistem montaj ve servis hizmetleri Mustafakemalpaşa birimimizde, ithalat ve ihracat faaliyetleri Bursa'da bulunan merkezimizde organize edilmiş dış ticaret birimimiz tarafından yürütülmektedir. Yurtiçi satış faaliyetlerimiz ülkemizin birçok il ve ilçelerinde bayilerimiz aracılığıyla artarak sürmektedir.

süt sağma makinası imalatı, süt sağım makineleri üretimi, sağım odaları üretimi, sağım odaları montajı, sağım odaları imalatı, bursa süt sağma makineleri, mustafakemalpaşa süt sağma makineleri, bursa yem kırma makineleri, bursa yem ezme makineleri, yem kırma makineleri imalatı
İletişim Bilgileri
Firma: Milkay Süt Sağım Makineleri - Aysütmak Tarım Mak.iml.tic.
Sektörü: Makina » Tarım / Gıda Makinaları
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Süt / Süt Ürünleri
Yetkili Kişi: Milkay Süt Sağım
Adres: Sanayi Sitesi 6. Blok No:16 Mustafakemalpaşa
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 6181197
Faks: (224) - 6181197
Web Sitesi: http://www.milkay.com
Ürünleri
Milkay Seyyar Süt Sağma Makinası: Çift Sağım Başlıklı, Çift Pulsatörlü. Şasi Boyası: Elektrostatik Boya Motor Gücü : 0, 55kw (3/4hp) Voltaj: 2...
İlan Talep ve Teklifleri
Milkay Süt Sağma Makinası
Milkay Seyyar Süt Sağma Makinası: Çift Sağım Başlıklı, Çift Pulsatörlü. Şasi Boyası: Elektrostatik Boya Motor Gücü : 0, 55kw (3/4hp) Voltaj: 2...
Milkay Süt Sağım firma bilgileri. Milkay Süt Sağım adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Milkay Süt Sağım ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Milkay Süt Sağım Makineleri - Aysütmak Tarım Mak.iml.tic. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-07-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.