Mk Hidromekanik Metal Kaplama

Şirket Hakkında
HİDROMEKANİK metal kaplama adıyla hizmet veren firmamız Türk sanayisinde elektro galvaniz, mangan fosfat, çinko fosfat, meneviş, monikat, katminyum kaplama gibi ürünleriyle hizmet veren, kalitesini ispatlamış en saygın firmalar arasında bulunmaktadır.
Hidromekanik uluslararası standartlarda kendini ispatlamış olup kalitesi ve işçiliğiyle dünyanın birçok ülkesine ihracat yapan Türk sanayisinde en üst sıralarda boy gösteren firmalarla birlikte çalışmaktadır.
Hidromekanik ‘in dünya standartlarındaki hizmeti ve işine olan saygınlığı ile metal kaplama sektöründe öncü firmalar arasında bulunmamız bize haz ve onur kaynağı olmaktadır.
Mk Hidromekanik Metal
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Mk Hidromekanik Metal Kaplama
Sektörü: Maden ve Metal » Metal İşleme Hizmetleri
İkincil Sektörü:Makina » İş Makinaları
Yetkili Kişi: ahmet dokumacı
Adres: organize san. böl. Adres: 58. sokak No: 97 Ostim/ANKARA Tel: 0312 385 79 00 fax: 0312 385 79 78
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3857900
Web Sitesi: www.mkhidromekanik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mk Hidromekanik Metal firma bilgileri. Mk Hidromekanik Metal adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mk Hidromekanik Metal ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mk Hidromekanik Metal Kaplama firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-08-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.