Mng Lojistik San. Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Mng Lojistik San., İstanbul ili Kürkçü Mahallesi Küçük Langa Caddesi Bostaniçi Sokak Europa Garajı No:67 Aksaray Fatih İstanbul adresinde bulunmaktadır. Firma Taşımacılık / Nakliye » Uluslararası Nakliyat sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Yusuf Ülgen dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
1990 yılından bu yana Türkiye’de taşımacılık sektörünün içinde bulunan MNG Lojistik Uluslararası Kargo ve Parsiyel Taşımacılığı ve Elit Trans müşterilerine tam hizmet anlayışı ile taşıma yapmayı ilke edinmiştir. Firmamız uluslararası nakliye konusunda uzman ve tecrübeli kadrosu ile siz müşterilerimize en kusursuz hizmeti verme gayreti içindedir.

Şirketimiz bünyesinde araçlar ile Gürcistan Azerbaycan ve Kafkas ülkelerine İhracat, komple ve parsiyel olarak her türlü taşıma organizasyonlarını oluştururken, transit ve diğer taşıma hizmetlerini eksiksiz olarak gerçekleştirmekteyiz. Sizlerle uygun bir çalışma ortamına gireceğimiz düşüncesiyle her türlü araç ihtiyacınızda emrinizde olduğumuzu bilmenizi ister kusursuz, hızlı ve güvenilir hizmet vermeyi taahhüt ederiz.

Vizyon
Lojistik ve Taşımacılık denince, akla ilk gelen, dünya standartlarında bir marka olmak, eksiksiz, en doğru ve en kaliteli hizmeti sağlamak ve müşterilerimizin çözüm ortağı olarak mevcut hatlarımızda yardımcı olmak , müşteriyi tanımlayarak onun ihtiyaç duyduğu alanlarda en kaliteli çıktıyı talep edilmeden önce üretmektir.

Misyon
Amacımız tamamen müşteri memnuniyetidir; nakliye, gümrük ve depolama teknolojilerinin her birini seri ve güçlü operasyonlarla gerçekleştirmektir.

Ana prensibimiz müşterilerimizin ithalat ve ihracat trafiğini bütünsel bir servis ile sunmaktadır. Elit Trans Uluslararası Kargo ve Parsiyel Taşımacılığı ve MNG Lojistik, Gürcistan Azerbaycan ve Kafkas ülkelerindeki acente bağlantıları sayesinde yapılan tüm ihracat yüklemelerinin taşımacılığını titiz, güvenilir, hızlı ve garantili bir şekilde gerçekleştirmektedir.
İletişim Bilgileri
Firma: Mng Lojistik San. Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Uluslararası Nakliyat
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Karayolu Taşımacılığı
Yetkili Kişi: Yusuf Ülgen
Adres: Kürkçü Mahallesi Küçük Langa Caddesi Bostaniçi Sokak Europa Garajı No:67 Aksaray Fatih İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5871119
Web Sitesi: www.mnglojistik.net
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mng Lojistik San. firma bilgileri. Mng Lojistik San. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mng Lojistik San. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mng Lojistik San. Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-02-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.