Model Erp

Şirket Hakkında
Model, kurulduğu 1992 yılından itibaren büyük ve orta ölçekli işletmelerin verimlilik ve rekabet gücünü artıran esnek iş uygulamaları geliştirir, danışmanlık, eğitim ve destek hizmetleri verir. Bilgi ve süreç yönetim sistemlerinin söz konusu olduğu her platformda, teknoloji ve proje yönetiminden gelen gücü ve iş ortaklarının sunduğu başarı odaklı hizmetleri ile, fiyat avantajlı ve uyarlanabilir çözümler sunar. Tüm hizmet ve ürünlerinde, diğer değişkenlerden bağımsız olarak “müşteri memnuniyeti” ilkesini gözetir.

Model, her sektörün kendine özgü dinamiklerini gözeten, sektöre özel sorunları çözecek şekilde özelleştirilebilen ERP çözümleri sunmaktadır. Çözümlerin temelinde işletmenin tüm iş süreçlerinin modellenebileceği Model ERP yer alır. Model'in özgün yazılım teknolojisinin (Anadil Platformu) verdiği esneklik sayesinde yeni yazılım bileşenleri oldukça hızlı bir şekilde geliştirilerek müşterilerimizin kullanımına sunulur.
Model Erp
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Model Erp
Sektörü: Bilgisayar » Yazılım
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Web
Yetkili Kişi: Model Business Solutions
Adres: İtü Ayazağa Kampüsü Teknokent Arı1 Binası No:24-2 Maslak Sarıyer / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2758788
Web Sitesi: http://mbi.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Model Erp firma bilgileri. Model Erp adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Model Erp ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Model Erp firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-09-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.