Moonlight Giyim

Şirket Hakkında
Hakan Tekstil 1990 yılından beri istanbul merterde ihraç fazlası bayan giyim ürünleri ağrılıkta olmak üzere satış faaliyetini gerçekleştirmektedir. uzman kadrosuyla müşterilerinin taleplerine en hızlı şekilde cevap vermek için günden güne kendini geliştirmekte ve büyüyen ve gelişen Türkiye için her geçen gün istihdam oluşturmaktadır.

2000 li yılların başında ihracat faaliyetlerine yoğunlaşan Hakan Tekstil bugün dünyanın pek çok ülkesine ürünlerini pazarlamakta ve müşterilerinden gerek iş alakı gerek hızlılık gerekse ürün seçimlerinde olumlu tepkiler almaktadır.
Moonlight Giyim
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Moonlight Giyim
Sektörü: Tekstil / Giyim » Bayan Dış Giyim
Yetkili Kişi: Recep İŞLER
Adres: merter/istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 2249223
Web Sitesi: www.hkntekstil.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
İhraç Fazlası Bayan Dış Giyim
10 günde bir yaklaşık 70 farklı modellerle sizlere hizmet vermekteyiz. yeni gelen ürünlerimiz hakkında mail listemize kayıt olmak için lütfen bizim...
Moonlight Giyim firma bilgileri. Moonlight Giyim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Moonlight Giyim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Moonlight Giyim firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-03-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.