Moraltex Textil

Şirket Hakkında
Moraltex Textil, Bursa ili Yenimahalle Güven Sok.no:48 adresinde bulunmaktadır. Firma Tekstil / Giyim » Bayan Dış Giyim sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Levent Moral dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
İHRACAT FAZLASI
STOK
DEFOSUZ
BEDENLİ
TEKSTİL ÜRÜNLERİNİZ NAKİT ALINIR
İletişim Bilgileri
Firma: Moraltex Textil
Sektörü: Tekstil / Giyim » Bayan Dış Giyim
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Gıda / Tarım Diğer
Yetkili Kişi: Levent Moral
Adres: Yenimahalle Güven Sok.no:48
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (534) - 3718887
Web Sitesi: http://www.moraltext.fashion123.de
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
İhracat İçin Hurda Lastik Çelik Teli Sürekli Alınacaktır
URDA LASTİK ÇELİK TELİ İHRACAT İÇİN YERİNDE VE DEVAMLI OLARAK YÜKLÜ MİKTARLARDA İHRACAT İÇİN ALINACAKTIR H.LEVENT MORAL TEL:05343718887
Demir Cenheri Alınacaktır
İHRACAT İÇİN DEMİR CEVHERİ YÜKLÜ MİKTARDA VE DEVAMLI ALINACAKTIR MİNİMUM DEMİR ORANI %63 OLMALIDIR, İLGİLENENLER: AKTÜEL ANALİZ İLE, ARAYABİLİRL...
Moraltex Textil firma bilgileri. Moraltex Textil adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Moraltex Textil ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Moraltex Textil firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-05-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.