Motif Handıcrafts

Şirket Hakkında
Ülkemizin değişik yörelerinde geleneksel yöntemlerle dokunan saf yün ve ipek kumaşlardan zarif gerdanlara dolanan fularlar, narin omuzları saran şallar, özgün yaşam mekanlarını süsleyen şömentabla, kırlent, masa ve karyola örtüleri, koltuk şalları tasarımı yanında ahşap oyma kapılar, mobilyalar, nadide seramik parçalar üreten Motif Handicrafts, günümüz teknolojik gelişmelerinden istifade ederek bunları www.motifTR.com adresinde dünyadaki meraklılarıyla buluşturmaktadır.
ÜRÜNLER: Yöresel el dokuması ipek ve yün kumaşlardan tasarlanmış şal, fular, etol, bayan giyim aksesuarları, özgün kolye, bilezik, ham ipek ve keten dokumalardan kırlent, koltuk şalı, şömentablalar, ahşap oyma kapılar, ofis masaları
HİZMETLER: Davet organizasyon firmalarına, yurt dışında partnerleri bulunan firmalara, otellere yılbaşı, açılış gibi vesilelerle konuklarına, iş ortaklarına, personellerine hediye edebilecekleri özgün ürünleri istekleri doğrultusunda kişiye özel olarak hazırlamak
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Motif Handıcrafts
Sektörü: Diğer Sektörler » Hediyelik Eşya
İkincil Sektörü:Orman / Kağıt / Mobilya » Ahşap Ürünler
Yetkili Kişi: Ahmet Koçak
Adres: Şirince Köyü Selçuk
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 8983099
Faks: (232) - 8983063
Web Sitesi: www.motifTR.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Motif Handıcrafts firma bilgileri. Motif Handıcrafts adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Motif Handıcrafts ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Motif Handıcrafts firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-12-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.