Mt Araştırma&danışmalık Hizmetleri

"Hiç bir şey gizli kalmayacak........."

Şirket Hakkında
Bireysel, ticari ve hukuki konularda oluşan problemlerin çözümlenmesinde ve ortadan kaldırılmasında destek olmak amaçlı kurulmuştur. 2007 yılından bu yana Özel Güvenlik ve Tesis yönetimindeki tecrübemiz ile dolu olan ekibimiz ve şirket sahibimiz, eğitimli ve deneyimli kişilerden oluşmaktadır. Eş takibi, öğrenci ve çocuk takibi, adres takibi, dolandırıcılık araştırması ve VİP yakın koruma gibi bireysel konularda destek verirken şirket takibi, personel araştırması, bayi araştırması ve koruma gibi birçok kurumsal konuda da destek vermektedir.
Özel Araştırma ve Danışmanlık hizmetinin önemi ve gizliliğinin farkındayız ve bunları göz önüne alarak işimizi ciddiyetle profesyonel olarak yapmaktayız. Firmamızın danışmanları ve araştırmacıları; disiplinli, yasalara hâkim, insan psikolojisinden anlayan ve özel yaşam ve mahremiyete önem veren uzman kişilerden oluşmaktadır.

Verilen her hizmet; firmamızın hukuk danışmanları tarafından incelenerek, yasalara uygunluğu, özel hayata saygı ilkesi esas alınarak siz değerli müşterilerimize sunulmaktadır.

Özel Araştırma ve Danışmanlık alanında uzmanlaşmış kadrosuyla Türkiye’nin bütün il ve ilçelerinde ayrıca yurt dışında ’da sorumluluklarının bilincinde gizlilik ve güven içinde hizmet sunmaktadır.
Mt Araştırma&danışmalık Hizmetleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Mt Araştırma&danışmalık Hizmetleri
Sektörü: Güvenlik » Güvenlik
İkincil Sektörü:Hizmet » Güvenlik Hizmetleri
Yetkili Kişi: Toygar Toygarlı
Adres: Mustafa Kemal Cad Hukukçular Towers A Blok No 66/kat 15 Ofis 102 kartal - İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 9701731
Web Sitesi: http://mtdedektiflik.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mt Araştırma&danışmalık Hizmetleri firma bilgileri. Mt Araştırma&danışmalık Hizmetleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mt Araştırma&danışmalık Hizmetleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mt Araştırma&danışmalık Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-05-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.