Müzik Türkiye

"Türkiye Müzik Sanatçıları Portalı"

Şirket Hakkında
Türkiye’nin yepyeni müzik paylaşım platformu açıldı. Şarkını yükle, müziğini tanıt!


Her müzisyen, ister amatör ister profesyonel olsun, geniş kitlelere ulaşmak, dinleyicilerin fikrini almak, herkes tarafından beğenilmek ve bol bol alkışlanmak ister. İcra ettiği enstrümanı, yazdığı besteyi, söylediği şarkıyı kitlelerle paylaşmak isteyen müzisyenler, konserler, etkinlikler ve sosyal medya kanalları dışında seslerini özgürce duyurabileceği online müzik platformlarına ihtiyaç duyarlar. Ülkemizde bu tarzda olanaklar sunan müzik paylaşım platformu sayısı ne yazık ki oldukça azdır. Var olan platformlar ya amatörleri kucaklayamaz ya da yeterince profesyonel oluşumlar olmadıklarından büyük kitlelere ulaşmakta yetersiz kalırlar.

Oldukça büyük bu ihtiyaca yanıt vermek amacıyla bu yıl başlarında yayına giren muzikturkiye.net, müziğe gönül veren profesyonel ve amatör müzisyen ve ses sanatçılarının seslerini duyurmalarına, video, fotoğraf ve sahne haberlerini paylaşmalarına olanak tanıyan faydalı bir müzik paylaşım platformu olmakla kalmıyor aynı zamanda müziğe gönül vermiş herkesin fikir alışverişinde bulunabileceği bir forum alanı sunmasıyla da fark yaratıyor.

Platforma hiçbir ücret ödemeden, isterlerse Facebook, Twitter ve Google+ hesapları üzerinden de üye olabilen müzisyenler, profil sayfalarını yarattıktan sonra müzik çalışmalarının ses kayıtlarını ve videolarını sayfalarına yükleyerek tanıtımlarını yapmaya hemen başlayabiliyor. Ayrıca takipçileriyle ya da çalışmalarını beğenip onları sahnede canlı olarak dinlemek isteyenlerle buluşabilecekleri etkinliklerin takvimlerini yine kendi sayfalarından yayınlayabiliyor. Tamamlanan etkinliklerine ait eğlenceli fotoğraf ve videoları da aynı platform üzerinden müzikseverlerle paylaşabiliyor. Böylece müzisyen, ses sanatçısı ve gruplar, kendilerini ve müziklerini geniş kitlelere kendi istedikleri şekilde tanıtma fırsatı bulurken takipçileri ve sevenleriyle de sürekli etkileşim içinde olmanın tadını çıkarıyor. Muzikturkiye.
Müzik Türkiye
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Müzik Türkiye
Sektörü: Bilgisayar » İnternet
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Yazılım
Yetkili Kişi: Müzik Türkiye
Adres: Merkez/ İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (000) - 0000000
Web Sitesi: https://muzikturkiye.net/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Müzik Türkiye firma bilgileri. Müzik Türkiye adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Müzik Türkiye ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Müzik Türkiye firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-10-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.