My Nakliyat Ve Evdeneve

Şirket Hakkında
Taşıma hizmetini sanat haline getirmiş, deneyimli yönetim kadrosu, güçlü finansal kaynakları, alt yapısı ve sektörde güvenirliği ile hızla büyümekte olan şehirler arası taşımacılık şirketidir. Bu sektörde 10 yılı aşkın süredir hizmet veren şirketimiz İzmir merkezli olup geniş bir hizmet alanında yer almaktadır.


MİSYONUMUZ ;

Fiyat dışı rekabetin en önemli araçlarından biri olan gerçek kalite yi kendine prensip edinen MY NAKLİYAT ın temel hedefleri:

GÜVENİRLİLİK: Müşteriye verilen her doğru bilgi üretim, dağıtım ve satış programlarını düzenleyeceğinden , doğrucu olmak ve güven kazanmak;

YETERLİLİK: Evden-Eve servisi sayesinde, müşterinin her türlü sorununu en kısa zamanda, tek bir elden çözebilmek;

KİBARLIK: Tamamen profesyonel bir düşünceye sahip ve konularının uzmanı personelimiz ile saygı ve içten temas olanağına sahip olmak;

MÜŞTERİYİ ANLAMA: Müşterinin taşımasını kendisininki gibi kabul etmek; bu psikiloji içerisinde hizmeti gerçekleştirmek ve onları dinlemek.

İYİ BİR HİZMET ALMAK İÇİN : 08502031252
info@mynakliyat.net
My Nakliyat Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: My Nakliyat Ve Evdeneve
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Nakliye
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Evden Eve Nakliyat
Yetkili Kişi: Halil Yıldız
Adres: 630/1 Sk No : 35 Gaziemir /izmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (850) - 2031252
Web Sitesi: www.mynakliyat.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
My Nakliyat Ve firma bilgileri. My Nakliyat Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda My Nakliyat Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

My Nakliyat Ve Evdeneve firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-05-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.