Netgrup İnş. San. Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
FİRMAMIZ KURUCULARI OLAN RIDVAN YILDIZ VE GÖKSEL YILDIZ 25 YILLIK İŞ HAYATI TECRÜBELERİNİ NET GRUP’TA BULUŞTURMUŞTUR. GEREK TÜRKİYE VE GEREKSE YURT DIŞINDA FAALİYET KONUSU OLAN İNŞAAT TAAHHÜT VE DIŞ CEPHE GİYDİRME, ISI VE İZOLASYON UYGULAMA PROJELERİ ÇALIŞMALARIYLA SEKTÖRÜNDE BAŞARILI BİR GRAFİĞE SAHİPTİR.

DÜRÜSTLÜK VE ÇALIŞKANLIK İLKESİ, KALİTE VE MAKSİMUM HİZMET ANLAYIŞI İLE VE PROFESYONEL KADROSUYLA DAİMA MÜŞTERİ ODAKLI ÇALIŞMAYI PRENSİP EDİNMİŞTİR.

KAZAKİSTANDA KURULMUŞ OLAN İNŞAAT TAAHHÜT FİRMAMIZ BİRÇOK ÖNEMLİ PROJEYE İMZA ATMIŞTIR. BAŞLICALARI ALMATY TELEKOM MERKEZ BİNA İNŞAATI, ENERJİ BAKANLIĞI MERKEZ BİNA TADİLATI, KCELL KAZAKİSTAN ALT YAPI İNŞAATLARININ TAMAMI OLARAK SAYILABİLİR.

REKABETÇİ PİYASA ŞARTLARINDA GEREK YÜKSEK PİYASA EKONOMİLERİNDE VE GEREKSE DÜŞÜK PİYASA EKONOMİLERİNDE DAİMA MÜŞTERİ MENFAATLERİNİ GÖZETMEK MÜNASEBETİYLE, MÜŞTERİLERİN TERCİH ETTİĞİ UYGULAMA FİRMASI OLMAKTAN GURUR DUYMAKTAYIZ.

DAİMA BİRLİKTE, DAİMA İLERİ…

ÜSTÜN HİZMET ANLAYIŞI VE PROFESYONEL İDARİ KADROSUYLA NET GRUP TÜRKİYEDE SÜREKLİLİK VE KALİTE ANLAYIŞINI HER ZAMAN ÖN PLANDA TUTMAKTADIR. SEÇKİN MÜŞTERİLERİNİN DAİMA TERCİH ETTİĞİ UYGULAMA FİRMA OLMA KONUMUNU GURURLA SÜRDÜRMEKTEDİR.

FELSEFEMİZ;

- TİCARİ AHLAK KURALLARINA UYMAK
- DÜRÜST OLMAK
- ÇALIŞKAN OLMAK
- İNSANA SAYGI DA ASLA TAVİZ VERMEMEK
- EMEĞE SAYGI
- SİSTEMLİ ÇALIŞMAK
- TAKIM OLMAK
- MÜŞTERİ ODAKLI ÇALIŞMAK
- ELEŞTİRİYE AÇIK OLMAK
- ARAŞTIRMACI OLMAK


Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Netgrup İnş. San. Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » Cephe Giydirme
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İzolasyon / Yalıtım / Çatı
Yetkili Kişi: Rıdvan YILDIZ
Adres: Doğan araslı cad. akyol plaza no:7 kat:6/6 esenyurt istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6992090
Web Sitesi: www.net-grup.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Netgrup İnş. San. firma bilgileri. Netgrup İnş. San. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Netgrup İnş. San. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Netgrup İnş. San. Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-04-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.