Next Ambalaj

Şirket Hakkında
Next ambalaj sektöründeki 15 yıllık tecrübemizin birikimi ile ortaya çıkmış ve siz değerli müşterilerimizin taleplerini, kalite ve hizmet ile birleştirerek en üst düzeye çıkartmayı hedef seçmiştir.

Kuruluşumuz paketlemede kullanılan Koli Bantları, Çift Taraflı Bantlar, Özel Bantlar, Klişe Bantları, Kağıt Bantlar, Palet Streç ve Makinaları , Gıda Streçleri, Çember ve Makinaları , PVC Shirink Film ve Makinaları , Poliolefin Shirink Film ve Makinaları, Köşebentler, Baskısız ve Baskılı Barkot Etiketler, Ribon çeşitleri, gibi malzemelerin toptan satışını yapmaktayız. Tedariğini yapmış olduğumuz ürünler ile ilgili olarak bilgi almak için e-mail veya on-line olarak yardımcı olmaktayız. Malzeme çeşitlerini ve detaylarını ürünlerimiz bölümünden inceleyebilir, öneri ve isteklerinizi bize iletebilirsiniz.

Next Ambalaj
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Next Ambalaj
Sektörü: Ambalaj » Ambalaj Yan Ürünler / Hizmetler
İkincil Sektörü:Ambalaj » Shrink Film / Strech Film
Yetkili Kişi: ERCAN GARİP
Adres: YENİBOSNA - İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6512959
Web Sitesi: www.nextambalaj.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Next Ambalaj firma bilgileri. Next Ambalaj adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Next Ambalaj ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Next Ambalaj firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 31-08-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.