Nisa Fidancılık

Şirket Hakkında
HER CİNS AŞILI CEVİZ FİDANI BULUNUR.
Nisa Fidancılık olarak Ceviz Fidanı üretimine 1990 yılında başlayarak günümüze kadar siz değerli müşterilerimize hizmet veriyoruz. Unutmayın ki; en iyi kaliteli ve güvenilir fidan üreticiden alınan fidandır. Bizde bunun bilincindeyiz ve ona göre hareket ediyoruz. Adımız güvencemizdir.
Ceviz fidanı üretimi konusunda her geçen gün kendimizi geliştirmekte olup  yerli ceviz fidanı ŞEBİN, BİLECİK, KAMAN, Yalova çeşitlerimizin yanında yabancı ceviz  fidanları  dediğimiz  geç  çiçek açan CHANDLER, FERNOR, PEDRO, FERNETTE, FRANQUETTE gibi ceviz  fidanı çeşitlerinde de seri  üretime başlamış bulunmaktayız.
Aldığınız fidanın istediğiniz fidan olduğunun garantisini veriyoruz. Sağlıklı ve bol verimli bahçeler için tecrübelerimizi, bilgilerimizi, her şey den önemlisi güvencemizi sizlerle paylaşıyoruz. Fidan seçimi ve yetiştiriciliği konularındaki firmamızın gösterdiği özel yaklaşımı sizlere sunmaktayız.
Kendi bahçemize layık görmediğimiz bir tane fidanı asla müşterilerimize göndermeyiz. Ceviz Fidanı  ve fidancılıkta birinci hedefimiz aşılı, sertifikalı %100 ismine doğru ceviz fidanı üretimi yapmak ve dürüstlük ilkesinden asla taviz vermemektir.
Biz fidanlarımızı üretirken en çok dikkat ettiğimiz unsur fidanlarımızın ismine doğru aşılanması, kaliteli olması ve müşteriye aynı şekilde teslim edilmesidir.
Ceviz fidanı cinsi seçiminin rastgele değil, profesyonel kişiler tarafından verilmesi gereken bir karar olduğunu unutmayınız. Uygun cins ceviz fidanı seçiminin yanı sıra, seçilen ceviz fidanı cinsine en uygun tozlayıcı cinsinde belirlenip aynı araziye dikilmesi gerekir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Nisa Fidancılık
Sektörü: Bahçe ve Ev Ürünleri » Çiçek ve Bitki
İkincil Sektörü:Bahçe ve Ev Ürünleri » Çiçek ve Bitki
Yetkili Kişi: Şahin Kan
Adres: Sahil Yenice Köyü
Şehir: Balıkesir
Ülke: Türkiye
Telefon: (537) - 6064263
Web Sitesi: www.nisacevizfidancilik.net
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Nisa Fidancılık firma bilgileri. Nisa Fidancılık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Nisa Fidancılık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Nisa Fidancılık firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-08-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.