Nova Banyo Ve Duşakabin

Şirket Hakkında
Banyo veya duşakabin yaptırırken nelere dikkat edersiniz? Kalite, fiyat ve deneyim!
Nova Banyo dikkat ettiğiniz bütün hususlarda aklınızda bulunan sorulara cevap olmak için burada! Sektörde 22 yıldır hizmet verdiğimiz binlerce mutlu müşteri yanılıyor olamaz!
Nova Banyo, banyo ve duşakabin ürünleri imalatı ve satışında sektörde 22 yıllık tecrübesiyle otel, rezidans, toplu yaşam alanları, tekne ve yatlar, villalar ve daireler olmak binlerce mutlu müşteriye hizmet vermiştir.
22 yıl önce Türkiye’de duşakabin sektörünün ilk öncülerinden olarak banyo ve duşakabin sektörüne adım atmış. Ardından geçen yıllarda sektörde kazandığı tecrübe ve deneyimle beraber kendi ağını kurmuş ve tüm Türkiye’ye hizmet vermiştir. Öncelikle dönemin ekonomik zorluklarından ötürü İstanbul’un Fatih ilçesinde küçük bir atölyede 3 çalışan ile hizmet vermeye başlamış, iş disiplini ve özellikle satış sonrası müşterilere verdiği kaliteli hizmet ile tercih sebebi olmuş ve en sağlam reklam yolu olan kulaktan kulağa reklamla, kaliteli hizmeti en uygun fiyata alan müşterilerin tavsiyeleri ile yoğun bir şekilde talep almaya başlamıştır.
Nova Banyo Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Nova Banyo Ve Duşakabin
Sektörü: Taş, Toprak ve Cam Ürünleri » Cam Ürünleri
İkincil Sektörü:Bahçe ve Ev Ürünleri » Banyo Aksesuar
Yetkili Kişi: Mesut Kotil
Adres: Turgut Reis Mahallesi Fatih Bulvarı Aker Sokak No:27/b Sultanbeyli / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4988242
Web Sitesi: www.novabanyo.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Nova Banyo Ve firma bilgileri. Nova Banyo Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Nova Banyo Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Nova Banyo Ve Duşakabin firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-06-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.