Ömer Polat Diş Kliniği

Şirket Hakkında

Ömer Polat Diş Kliniği

Uluslararası diş kliniği standartlarına uygun olarak hazırlanan Ömer Polat Diş Kliniği, yüksek hijyen ve konfor şartlarının yanında en yeni teknolojik tedavi ekipmanlarına sahiptir. Hastalarımızın güncel yöntemlerle ve güvenilir bir ortamda tedavi görmeleri sağlanmaktadır.

Türkiye’nin en iyi üniversitelerinden mezun olmuş, alanında yıllardır başarılı tedaviler gerçekleştiren, kendini ve tedavi yöntemlerini sürekli geliştiren hekimlerimizle her hastamız için ayrı tedavi planı belirleyerek kişiye özel uygulama rahatlığı sunmaktayız.
Ömer Polat Diş
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ömer Polat Diş Kliniği
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Dişçilik Malzemeleri
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Klinikler
Yetkili Kişi: Ömer Polat
Adres: İncirli Caddesi No:112 D:6 Bakırköy / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6637758
Web Sitesi: http://www.omerpolatdisklinigi.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ömer Polat Diş firma bilgileri. Ömer Polat Diş adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ömer Polat Diş ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ömer Polat Diş Kliniği firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-07-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.